Український Монреаль
-
Тут проблема в тому що ідеально їхати сюди вже з пром. Бо зачіпатись максимально складно. Всі програми франкомовні окрім телент стріму який відкриється влітку і айті пілоту. Більшість вимагає кваліфікованного досвіду.
-
Все рівно ж є працівники... І зп велику частину теж займають
-
Так корп тут наче ж не дуже страшний
-
На великих компаніях кожен % це дуже важливо
-
Податок можливо береться до уваги
-
Я здивований що нема інших міст кєбєку З місцевою електрикою і цінами булоб саме те
-
АЛЬБЕРТА ПЛАНУЄ ПРИВЕРНУТИ $100 МІЛЬЯРДІВ ІНВЕСТИЦІЙ У ДАТА ЦЕНТРИ 💻🌐 Альберта, відома своїми значними запасами нафти, активно прагне стати технологічним центром для центрів обробки даних, орієнтованих на штучний інтелект 🤖. Провінція планує залучити інвестиції на суму 100 мільярдів канадських доларів (приблизно 71 мільярд доларів США) 💰 у цю сферу. Міністр технологій та інновацій Альберти, Нейт Глюбіш, здійснив чотири поїздки до Силіконової долини 🌉, де зустрічався з керівниками Nvidia, Apple, Alphabet (Google) та Meta (Facebook). Мета — переконати їх інвестувати в центри обробки даних у провінції. Переваги Альберти для інвесторів: ⚡Великі запаси природного газу. 📉 Низькі податки ❄️ Холодний клімат, що знижує витрати на охолодження. Уряд планує нові закони 📜, які сприятимуть швидкому запуску таких центрів, особливо проекти, що працюватимуть поза загальною енергомережою. Поточний стан центрів обробки даних у Канаді: У Канаді нараховується 336 центрів обробки даних 🏢. Основні кластери: Торонто, Монреаль, Ванкувер, Калгарі та Едмонтон 🗺️. Прогноз зростання ринку: 5,58% щорічно 📈 до 2029 року. Альберта прагне диверсифікувати економіку, залучаючи значні інвестиції у сферу технологій 🌍. Завдяки природним ресурсам та сприятливим умовам, провінція має всі шанси стати провідним гравцем у цій галузі 💼. Мапа дата центрів Канади cloudscene.com/market/data-centers-in-canada/all #канада #новини #canada #news
-
В новій версії rswp є така штука Але там вимоги кінські
-
Ну я б посперечався щодо можливості. Опитування показують інше
-
Ну і це теж великий ризик з можливим відділенням...
-
Ну холодильник і тут є якщо треба😂 от політично так але тут кєбєк самі винні. Бізнес сюди якось не дуже то приймають з обіймами
-
Також варто врахувати температурний режим, так як охолодження там грає чималу роль. Можливо є ще інші політичні причини лобіювання тієї провінції
-
Альберта тільки нижче Тут 11.5 там 8 Але враховуючі основні витрати на електрику можн мати сенс
-
А корп такс з онтаріо однаковий
-
Так а різниці? Співробітник же платить
-
Продам шапочку з фольги😂 Ну булоб так відділились би вже давно
-
А це все перформанс)
-
Я то думаю, що хвіст крутить собакою...
-
Тут так. Я бачу рейтинги лего і пекю Інших варіантів відділення я не бачу тут