Український Монреаль
-
А то Саліван прийде і на на на
-
В нафіга це Путіну?
-
Якщо хтось сумував за львівською кавою, сьогодні знайшла в provigo.
-
Мені здається заморозка війни буде зовсім скоро.. може навіть в наступному році.. все про це говорить і це вже вирішено в вузьких колах
-
Та я вас прошу, це колись була проблема там нових зеків зробити?
-
‼️ Здається кімната для дівчини біля метро Namur ‼️ Вже прямо зараз здається вільна кімната, готова для вʼїзду. В квартирі вже живе дівчина українка і шукає сусідку. У кімнаті вже є ліжко з матрасом, нічний столик, місце для зберігання речей (storage) та невеличка шафа. В квартирі є спільна вбиральня з душовою кабіною. На кухні є все, що потрібно: холодильник, мийка, посудомийка та мікрохвильовка. Також ж є пральна на та сушильна машини. У комплексі є гарна спортивна зала, сауна, зовнішній басейн з джакузі на даху, барбекю зона, закрита та відкрита тераси (можна зняти). Квартира знаходиться у невеличкому комплексі, 7 хвилин пішки від метро Namur, є великий супермаркет прямо під будівлею з маленькими кафешками на вулиці. За 10 хвилин пішки знаходиться торговий центр з Winners, Dollarama, Walmart та іншими магазинами. Також за 2 хвилини від метро знаходиться магазин супермаркет з українськими продуктами Epicure. Ціна: $895 (Інтернет і гідроквебек включено) Також потрібно буде зробити tenant insurance. Локація: 5265 rue mackenzie, Montréal, QC H3W 0B2 Якщо цікавить пропозиція, будь ласка напишіть в особисті або на номер телефону - 438 229 0459! Готові відповісти на будь-які питання 😊 Фото ⬇️
-
Зарахування стажу українського в канадський
-
евлюють диплом не зовсім зрозуміло що розуміється під евалюацією стажу
-
Всім привіт. Чи є тут хтось, хто робив евалюацію стажу механіка з України? Дайте знати
-
От для цього я шукаю того хто вже це проходив
-
ну якщо через орден то треба дивитись саме які вимоги в них по докам у кожного ордену свій перелік може бути
-
Не знаю як по іншим професіям, але у механіків профспілка стаж зараховує
-
ну якщо для держави то такого не існує де платив податок там і стаж якщо для роботодавця то тут питання довіри є ще кейси для міфі і іміграції - там окремо перелік доків але процедури як такої не існує