Український Монреаль
-
Якщо і є то я не думаю що це буде чи має бути публічнлю інформацію
-
🚀 Ищем амбициозных людей, которые хотят начать зарабатывать на криптовалюте с нуля и без риска! 💻 Не переживайте, если у вас нет опыта — я проведу обучение с самых основ. Главная цель — освоить арбитраж криптовалют. 💰 Ваш потенциал дохода — от 50$ в день и больше! Заработок прямо с первых шагов. 🔒 Мы работаем только с проверенными и надежными криптовалютными биржами, что минимизирует риски. Забудьте про сомнительные проекты! 📩 Пишите мне в @AndreyCheze — расскажу все детали и помогу вам начать уверенно двигаться к финансовой независимости!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто може проконсультувати зі сфери construction у Квебеку. Ліцензування, rbq, оподаткування та інше. Дякую
-
Гороскоп циганки на 15.12: ♈ Овен - ви любите слухати інших, але не більше пʼяти хвилин ♉ Телець - ваш спокій - це короткостроковий проєкт, який постійно відкладається ♊ Близнюки - ви не проти допомоги, якщо вона одразу приходить із грошима ♋ Рак - ви не соромʼязливі, просто люди не готові ще до такої інформації ♌ Лев - хто важко працює, той важко і відпочиває ♍ Діва - у вас все під контролем, але не в цьому житті ♎ Терези - ви не проти нових починань, якщо вони не починаються рано вранці ♏ Скорпіон - ви не токсичні, просто всі занадто чутливі ♐ Стрілець - ви не любите обіцяти, але і не любите, коли від вас щось очікують ♑ Козеріжка - не треба вам ставити багато запитань, ви ж не на співбесіді ♒ Водолій - ви не тримаєте зла, але памʼятаєте всі деталі ♓ Риби - ви завжди чесні, але не тоді, коли запитують як справи
-
Привіт, питання до чоловіків або хто знає. Хлопець 18 років, є віза Канадійська, ворк перміт, але паспорт закінчується в квітні, з усіма документами, звичайно! Наразі у Польщі, хотів закінчити навчання і повернутися. Податись на новий паспорт він не може, бо ніхто на облік його не ставить. А без облікового документу ніяк. Не хочеться втрачати можливість повернутись до Канади. Бо як продовжити ворк перміт на останніх місяцях паспорту вже знайшли. Тож питання! 1. Чи може він зараз повернутись до Канади , бо паспорт дійсний ще 4 місяці? 2. Чи хтось з чоловіків продовжував чи оформляв новий паспорт без облікового документу в Канаді? Чи є взагалі якийсь вихід з ситуації з продовженням або отриманням паспорту громадянина України в Канаді? Всім дякую 🙏🏻