Український Монреаль
-
Що глянути на Різдво в Монреаль: • Saint Joseph's Oratory of Mount Royal (Ораторія, найкраща точка для заходу сонця) • Notre-Dame Basilica of Montreal (Нотер Дам, площа перед ним, серце міста) • Montreal Chinatown (Китайський район, гарні декорації на зимовий період) • Place Jacques-Cartier (Центральна площа) • Rue Saint-Paul Street (Найстаріша вулиця міста, сувенірні, кафешки, декорації) • Place des Arts (Каток, Різдвяна ярмарка) • La Grande Roue de Montréal (Колесо огляду в порту піста)
-
На Ла Ронд влітку повернемось.🙂 На месу опівночі час знайдеться, звичайно. Не знаю, чи брати всіх.
-
По місту можна знайти ресторани любої світової кухні. Тому в центрі міста якщо будете жити , то взагалі не проблема знайти
-
Красно дякую! А з їжі де краще вечеряти? Бо сніданки в готелі є, а вечері будемо самі шукати.
-
Порівняно з Мексикою🤣🤪
-
Ну нічого собі недалеко😁
-
Трохи уточнення😁
-
Також можна піднятися на вершину гори в центрі міста, з видом на весь центр , є кілька вершин. Kondiaronk Belvedere (вид на центр міста), Belvédère Outremont (на 180° в зворотню сторону), Summit Circle Look Out (і ще одна на іншу частину міста)
-
Це теж плануємо. Я бачила, там тубінг десь на горі є, якщо сніг буде.
-
А перед Нотр Дам хіба не стоять та кричать "мітингуючи" з червоно-зеленими прапорами, чи їх все ж таки погнали звідти?
-
ну їх зараз нема наче ніде, а якщо щось і буде то тут всі протести заплановані з владою, тому можете почитати на офіційних сайтах, чи на якусь важливу вам дату щось запланованно
-
Я про пропалестинців
-
Як провести весело Різдво в Монреалі, якщо ціми забите все місто?
-
ну бо вони не протестують а святкують кінцю диктатури в своїй країні. Тому здається вони вже навіть розійшлися
-
А якщо палестинці то Бог їх знає😆
-
Чому б їм розходитися?
-
ну якщо і стоять Сирійці ще, то до Різдва ше 10 днів, тому точно розійдуться
-
Чи є сенс їхати на Різдвяні канікули до Ґаспе чи Персе? Бо ця зима поки здається теплою , порівняно з минулою, і прогноз каже теж саме
-
Доброго вечора, я шукаю роботу в Монреалі. Може хтось зможе допомогти з роботою, є досвід роботи на мувінгу 2 роки та на циклюванні підлог пів року.
-
А хто керує рецептурою?
29 Jan 2023, 07:13
225939/236416
about an hour ago