Український Монреаль
-
А перед Нотр Дам хіба не стоять та кричать "мітингуючи" з червоно-зеленими прапорами, чи їх все ж таки погнали звідти?
-
Я про пропалестинців
-
Як провести весело Різдво в Монреалі, якщо ціми забите все місто?
-
Чому б їм розходитися?
-
А хто керує рецептурою?
-
Всім привіт! Затяття шахами онлайн за українським часом, комусь може цікаво.
-
Старші по званню
-
Гороскоп циганки на 16.12: ♈ Овен - ви не прокрастинуєте, ви чекаєте на ідеальний момент ♉ Телець - головне - це знайти того, хто теж не хоче виходити із квартири до березня ♊ Близнюки - головне в карʼєрі - це стабільність, наприклад, стабільне бажання все кинути ♋ Рак - понеділок - це ще не привід для роботи ♌ Лев - робота в команді - це коли всі чекають, коли один щось зробить ♍ Діва - планування - це не тільки записувати справи, а ще й виконувати їх ♎ Терези - ви завжди говорите, що думаєте, навіть якщо це ніхто не просив ♏ Скорпіон - відповідальність - це не тільки читати робочі повідомлення, а ще й відповідати на них ♐ Стрілець - ви знаєте собі ціну, але для колишніх діють новорічні знижки ♑ Козеріжка - ви не вірите в долю, але чомусь завжди звинувачуєте її ♒ Водолій - стосунки - це чудово, але може просто краще позаплановий вихідний? ♓ Риби - щоб не втратити мотивацію, її треба спочатку знайти
-
Завтра їду в Charlevoix du Massif⛷️, шукаю компанію (виїзд приблизно в 5:30 ранку)
-
Та я починав на митті посуду, тому все для мене було нове, ніколи на кухні не працював, був кальянщиком, був барменом, а далі працював у сфері логістики😂