Український Монреаль
-
Type C Hub
-
Тоді просто адаптер a.co/d/jkLXick
-
Ага
-
www.bestbuy.ca/en-ca/product/anker-usb-c-to-usb-3-1-adapter-a8165h11-5/15465344?cmp=knc-s-21248541116&&x&utm_source=google&utm_id=240828cac237&utm_medium=troas&utm_creativeformat=pmax&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD-7qGyz95pUjGhgzxytcwXI2QgIA&gclid=CjwKCAiA34S7BhAtEiwACZzv4VXRHVImjLr-7mfWSs-bcwNxyxdJvjLMYsqu1yyCmtbOXPRhSiwcdxoCBNkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds А отакий я найшла підійде?
-
Можливо комусь стане в нагоді наступна інформація. Я побачила рекламу що в Україні на сайті Розетка новорічний розпродаж -60% звісно з доставкою до дверей рідних. Чи хтось робив подарунки таким чином напишіть будь ласка.
-
В якій сфері?
-
привіт шукаю зараз роботу може хтось знає де зараз наймають на роботу? і де можна найти шось на фул тайм чи пар тайм
-
The airport is full of jobs only English required. Companies: Samsic assistance, Menzies, TSAS
-
та в будь якій майже є досвід в громадському харчуванні на різних позиціях але можу і в клінінгу і де треба)
-
Я також шукаю будь яку роботу, в будь якій сфері Можливо хтось щось порадить? Рівень англійської середній, французької а1
-
Оце? a.co/d/dcyBh1g
-
А ти вже знайшов?)
-
Хоть хтось кицьку показав свою
-
Достатній, забезпечую себе сам, живу сам. Всі питання по бюджету тільки після офіційної виписки та близького спілкування.
-
Все , аби ви були щасливі
-
Дякую, тепер я радий
-
Добре , мої вітання
-
Ось це вогонь
-
Вибачте я не настільки чєблан щоб кожному в лс писати, "є хлопець чи нє?"🤡
-
Певен? Це ж кисломолочний сир з картоплею.
29 Jan 2023, 07:13
226151/240034
17 minutes ago