Український Монреаль
-
Я на вас зла не тримаю, просто прошу щоб ви уточняли у людини те що кажете, ситуації дійсно бувають різні, яж не кажу скільки сам оплачую собі помешкання, і які витрати маю окрім цього)
-
Вже замовила 😊, дякую
-
Ну дякую що підрахували, алеж там якісь податки є. Тому ви і пропонуєте сеанс по фінансовій грамотності)
-
Шо я можу зробити так звичайно зачіпило. Алеж я не напрягаю нікого
-
Яж не проти впших квартир, деб вони не були, але типо. Казати людині за її зарплатню не знаючі її стан та інше то шо
-
Ви недавно приїхали? Ватра, Житинський, Делі , марше Декарі
-
Тим паче питання про зарплятню це такеж інтимне як і все інше, я не забовязаний давати цю чи іншу інформацію стороннім людям. Також я не маю право давати іншим якісь "цінники". Яж при цьому всьому не кажу що ви заробляєте копійки, ви сказали мені про якусь нерухомість, так вона і в мене є, але ж де, в самій прекрасній країні світу, тільки вот я там вже не живу, по різним причинам, наприклад бідність. Я не хочу сказати що я тупий чи ще щось, але життеві обставини склалися так, що в мене нічого немає, окрім свого життя. Я розумію що вам на нього похрін, але мені ще ні, тому я ще живу, відповідаю, і тримаюся на плаву. Я прошу пробачення якщо відповідаю десь грубо чи що, але і прошу від вас нормального відношення. У світі не питають нівкого про його зп, це особисте, як і якісь інші параметри, якщо ні, то всі питання до налогової
-
Дякую! Та ні
-
Тим паче я нікого тут не ображав, просто спілкуюсь. Єдине що прошу це бути трішки тактовним. Бо це чіпуха, казати того чого сам не знаєш.
-
Булк Барн мабуть є
-
Bulk Barn. На Гугл мапі. Їх багато
-
Ну якщо шукати чисто содержанку то я краще підкоплю два тижні і сніму собі поїбаця за годину. Шо і вам дівчатка пропоную, всього 200 дол в годину раз на тиждень. А може хтось і вибере собі цю древню профессію, і буже заробляти і більше ніж хтось тут. І не потрібно ніяких фінансових зустрічей
-
В Монреалі є Креско?
-
Це де?
-
Показник на лице
-
Просто почитай сама це що тут написано, клієнт сам собі вартість поставив. Я маю на увазі не фінансові звязки між людьми. А в нього тільки вони і існують
-
Мені немає, в мене нікого немає, я сижду тут сам у своїй квартирі, і нічого не роблю, окрім спілкування. Так немає чим
-
Бляха, мужики вам нема чим зайнятися?
-
Він написав що їм буде 100 дол в неділю. Нахріна їм такий чоловік.
-
Та я не про дівчат. Я про того ідіота який написав їм їхню собівартість.
29 Jan 2023, 07:13
226210/236416
about an hour ago