Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 19.12: ♈ Овен - якщо грудень - це гра, то ви вже на останньому рівні і чекаєте бійку з головним босом ♉ Телець - головне на свята - не атмосфера, а можливість уникнути корпоративу ♊ Близнюки - хотіли більше відпочивати, але й це довелося відкласти на потім ♋ Рак - ваш спорт - це тягнути себе на роботу взимку ♌ Лев - ви так багато встигли за цей рік, що можете собі дозволити посидіти 5 хвилин і нічого не робити ♍ Діва - ваша улюблена новорічна активність - спати до весни ♎ Терези - новий рік - це єдиний дедлайн, який всі чекають ♏ Скорпіон - свята ще не почалися, а ви вже втомилися від них ♐ Стрілець - головне в новорічних планах - це їхня відсутність ♑ Козеріжка - ваше життя - це спроба навести порядок в хаосі, який ви самі створили ♒ Водолій - вихідний - це найкращий подарунок ♓ Риби - хочеться бути економним, але якось не виходить жити безкоштовно.
-
Можу й більше дозволити 😎 🦁
-
Привіт усім, підкажіть де і о котрій подивитися бій Усик - Ф'юрі? P.S. онлайн :)
-
А про який саме Vilage de Valeur ви говорите? Бо в магазині на намюрі здається взагалі дитячої секції немає🤔
-
Добрий день. Ми плануємо показувати в Криївці на Боб'єн. На сторінці фб є подія та додаткова інформація.
-
Привіт усім! Я нещодавно переїхав до Канади і хотів би дізнатися більше про місцеве життя. Як місцеві жителі ставляться до іммігрантів? Чи легко знайти спільну мову та подружитися? Чи хтось із вас вивчав французьку мову? Я чув, що існують школи французької для новоприбулих. Чи складно вступити до таких шкіл? Я працюю тату-майстром. Чи є в Монреалі тату-салони, якими володіють українці? Чи важко знайти роботу в цій сфері? Зараз я живу у Ванкувері, але розглядаю переїзд до Монреалю. Наскільки життя там відрізняється? Буду вдячний за будь-яку інформацію та ваш досвід!
-
У тебе неактуальна інфа Вже деякі школи перевідкривають Фиделили додаткове фінансування на наступний рік
-
2 хаха 3 рази😂