Український Монреаль
-
Привіт усім, підкажіть де і о котрій подивитися бій Усик - Ф'юрі? P.S. онлайн :)
-
А про який саме Vilage de Valeur ви говорите? Бо в магазині на намюрі здається взагалі дитячої секції немає🤔
-
Добрий день. Ми плануємо показувати в Криївці на Боб'єн. На сторінці фб є подія та додаткова інформація.
-
Привіт усім! Я нещодавно переїхав до Канади і хотів би дізнатися більше про місцеве життя. Як місцеві жителі ставляться до іммігрантів? Чи легко знайти спільну мову та подружитися? Чи хтось із вас вивчав французьку мову? Я чув, що існують школи французької для новоприбулих. Чи складно вступити до таких шкіл? Я працюю тату-майстром. Чи є в Монреалі тату-салони, якими володіють українці? Чи важко знайти роботу в цій сфері? Зараз я живу у Ванкувері, але розглядаю переїзд до Монреалю. Наскільки життя там відрізняється? Буду вдячний за будь-яку інформацію та ваш досвід!
-
У тебе неактуальна інфа Вже деякі школи перевідкривають Фиделили додаткове фінансування на наступний рік
-
2 хаха 3 рази😂
-
Кетр вен діс ньоф😂
-
То ще не було розрізнення e,é,è та ê😂😂😂
-
+9 сьогодні, знову дощ. Коли опади чи туман прекрасних гір Ви не бачите, а океан не в центрі. Дороге житло, 2500 середня ціна вздовж скайтрейна. З ПР у Ванкувері не просто, бо саме місто з передістям мінусує 200 балів. Якщо плануєте ПР то одразу дивіться на Вікторію. Ціни на продукти такі самі, фудбанки набагато гірші і їх дуже мало. Французької не почуєте ніколи. Питайте що конкретно цікавить.
-
Мегого також
-
Ванкувер – це місце, де важко знайти друзів. Канадці здаються дуже дружніми та ввічливими, але після того, як обміняєшся контактами, вони чомусь перестають відповідати на повідомлення. Можливо, я не знаю, як це працює тут, але це точно таке враження. Все дуже дороге, і щоб нормально жити, потрібно мати високооплачувану роботу. І навіть якщо ти її маєш, все одно не зможеш купити власне житло. Тут багато іммігрантів і дуже мало робочих місць. Щодо розваг – місто не дуже пропонує, особливо якщо ти не хочеш просто витрачати гроші на ресторани й кафе. Здається, більшість людей, яких я зустрічаю, не дуже люблять це місце і планують поїхати. Найкраще місце для життя – це біля узбережжя, але там повно бездомних і регулярно відбуваються ножові поранення та стрілянина. Так що, якщо ти не хочеш, щоб твоїм сусідом став бездомний з ножем у руці – краще пошукати інше місце. Але загалом, тут є гарний вигляд, гарна природа і місцеві пейзажі для фотографій – це єдине, що реально хочеться зберегти в пам’яті.