Український Монреаль
-
блін ладно. я злякалась. дякую велике всім хто відгукнувся на мою паніку 😁укр хлопці це підтримка 💪
-
ну і шо? це просто інформаційне оповіщення
-
Від того, що в перекладачі переклали на російську зрозуміліше не стало.
-
Читайте на французькій Я поставила сайт
-
Дякую, я вже оновив за інструкцією.
-
Євгенія, всі організатори та учасники листа. Дякуємо за допомогу українцям. Сьогодні було продовжено медицину до 31 березня 2028 року для українців, які проживають на території Квебеку. www.ramq.gouv.qc.ca/fr/actualites/2024-12-20/prolongation-couverture-assurance-maladie-medicaments-ukrainiens-ukrainiennes
-
У зв'язку з перенесенням бою Усик-Ф'юрі на годинку пізніше, чекаємо вас в Криївці на Боб'єн від 17:00.
-
Згоден, часу може не вистачати на розширення кола знайомств. Скажіть, скільки часу у вас пішло на освоєння французької на розмовному рівні? Мені ще цікаво, хто ходить на курси французької мови? З кого складається іммігрантське населення?
-
З приводу часу- у всіх по різному. У мене пішло десь рік щоб розуміти і могти дати відповідь на запитання на побутовому рівні, з них декілька місяців були курси парт тайм, трохи самостійного вивчення і шість місяців курсів фул тайм. Десь за рік до часу, коли буде два роки роботи для іміграційної програми, буду починати готуватись до екзамену. На курсах з французької люди різних національностей відповідно з різними мовними акцентами і кожен зі своїм менталітетом.
-
Привіт, у когось є посилання на трансляцію боксу?
-
дякую)
-
liveball.uno/news/usyk-fury
-
де можна подивитися бій сьогодні?
-
не працює вже цей лінк
-
6 міс курсів, і робота на франсе
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. Є безкоштовне пробне заняття. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Добрий вечір, я в пошуках роботи) будь-яка робота
-
Дуже багато людей з Латинської Америки тут. Іспанофони рулять) Мексика, Колумбія. Українців багато. Є люди з Китаю, Індіїї, США, є і канадці іноді. Кажу саме про тих, хто ходить на курси)
-
Чому?) Англофони вчать французьку. Це ж добре)
-
І у нас старих було мало. Азіатів одиниці, індусів теж дуже мало, в порівнянні з Ванкувером
29 Jan 2023, 07:13
226821/239443
about 2 hours ago