Український Монреаль
-
Я знімала з доларової карти ПриватБанку недавно. Комісія зі 120 дол була десь 5 дол
-
Гороскоп циганки на 24.12: ♈ Овен - вашому життю потрібен ребрендинг і стратегічний менеджмент ♉ Телець - ви любите спілкуватися, але не так, щоб відповідати на повідомлення ♊ Близнюки - ви не любите критику, бо це не компліменти і не гроші ♋ Рак - сарказм - це дешевше, ніж терапія, але так само дієво ♌ Лев - підсумок року: - ви стали витривалішими, бо стрес став звичним ♍ Діва - якщо весь світ - театр, то пʼєса - пиздець ♎ Терези - в вас живе три особистості і всі вони сваряться через ваші рішення ♏ Скорпіон - бюджет як сніг: закінчився поки ви були на роботі ♐ Стрілець - що ви собі дозволяєте? дозвольте собі ще щось ♑ Козеріжка - щоб новорічні виконалися, треба загадувати щось просте ♒ Водолій - підсумок року: ваша прокрастинація досягла професійного рівня ♓ Риби - ви не шукали складний шлях, але він вас сам знайшов.
-
😅 Та нє, не три. Одна. Але - багатогранна. 😆 І ті грані, скажімо так, - можуть дивитись в різні сторони. 🤣
-
Привіт, питання щодо обміну водійських прав. Я подала заявку на обмін протягом перших 6 місяців перебування, з першого разу не здала теоретичний екзамен, 2 частини здала, 1 ні. Мене записали на повторну здачу теоретичного екзамену на січень. Чи буде це проблемою? Бо 6 місяців вже пройшло. Машиною зараз не користуюся, просто хочу обміняти посвідчення. Чи допустять мене потім до практичного екзамену? Бо ж 6 місяців пройшло. Чи це не має значення?
-
Чи були у когось проблеми з допуском після 6 місяців?