Український Монреаль
-
Хто де бачив продають ще живі ялинки? Знаємо що запізно. Але нам не до Різдва а до нового року.
-
так, але справа в тому що я подавалась в 2023, але мені був не зручний час і я відмовилась, схоже що це вони і закрили, але я подавалась знову в цьому році і думала що ці листи стосовно 2024, але ні. буду розбиратися далі. дякую за допомогу! вітаю зі святами!
-
Шукаю пишну дівчину для теплих ніжних відносин. Худі дівчата не пишіть. Пишна це не кістки. Задуши мене собою. Хочу щоб ти погасила світло в моїх очах і сказала що я тварина. Якщо старші за 40 це плюс. Якщо не голена то теж плюс. Давай зігріємо цей зимовий час.
-
Почали оформлювати але не оформили і не подали тому закрили. Їхати не треба. Треба було вкласти сканкопію воркпермітиу, це було зроблено?
-
Це як той рибалка, який на голий гачок ловить рибку. Ну хай посидить 🎣
-
Та хай шукає. Може десь за рік зрозуміє, що не у тих чатах постить.
-
Вітаю всіх з Різдвом — святом нового життя і нових можливостей, бажаю кожному досягти всього, що запланували, великих зарплат, нових підкорених висот, радісних подій, всім по ПР (а краще новий паспорт), сонячних днів, багато здоров'я, відмінних новин, хороших друзів, миру, безмежного щастя та кохання!
-
Я більше схильний вірити, що він десь у готелі випадково зустріне Трампа.
-
Ніякої чоловічої солідарності. Краще б допомогли чоловіку, а вам всьо хіханьки
-
Ну якщо це буде жіноча хокейна команда, то там є пишні 😉
-
Отож. Посеред хокейного стадіону.
-
Хто стукає, тому відкривають, не всі, але ж треба вірити, ти паче в Різдво 🤗
-
А куди зараз можна сходити у центрі, ялинка, ярмарка ще щось?
-
Давайте Різдвяний подарунок зробимо
-
BAI - Brain AI
-
Тепер я знаю, що AI насправді розшифровується як artificial insemination.
-
Трошки вам дивовижного Києва ❤️
-
Доброго дня! Де тут в Монреалі стоїть головна ялинка? Можна локацію ?
-
Нічого не працює
-
Нема такої
29 Jan 2023, 07:13
227290/236416
about an hour ago