Український Монреаль
-
ше нє, якшо Монреаль сподобається, то будуть)
-
1 UGG дуже тепле і не промокає
-
Якщо хтось шукає чим зайняти своїх дітей, то можу порекомендувати кілька наших організіцій тут! Бо бачу що новоприбулі недавно шукають якраз таке
-
група, підкажіть будь ласка куди можна звернутися з такою ситуацією, ночувати ніде, з чоловіком посварилися і дуже, я з 2 дітьми.
-
Благодійні організації та церкви: У Монреалі багато благодійних організацій та релігійних установ, які пропонують допомогу жінкам із дітьми, включаючи харчування і тимчасове житло.
-
SOS Violence Conjugale: • Гаряча лінія для жінок у кризових ситуаціях: 1-800-363-9010 (цілодобово). Вони можуть надати інформацію про доступні притулки і допомогти знайти місце для ночівлі.
-
• Women’s Shelters Canada (організації, які надають тимчасове житло для жінок із дітьми). У Монреалі діє кілька притулків. Наприклад: • Maison Flora Tristan — спеціалізується на допомозі жінкам і дітям. • Chez Doris — денний центр для жінок із різними послугами.
-
на жаль, не так багато грошей на руках, я і не откладала
-
Готелі розглядали вже?
-
Надіюсь що якийсь із варіантів допоможе
-
Спробуйте AIRBNB, там є декілька варіантів на сьогодні 100-125 CAD, але требо з'ясувати можливість заселення сьогодні. Це як термінове рішення.
-
всім дякую за допомогу, за потдержу,дуже вдячна.
-
Можу прихистити на ніч, якщо ще актуально
-
Привіт усім. А підкажіть, чи не збираються часом тут люди, аби пограти в настільні ігри типу еліас, діксіт і тд? Про рольову гру інформацію бачила, але в такі до цього ніколи не грала, не впевнена, що зможу бути хорошим гравцем. Мафія теж круто, але поки анонсу не бачу. В будь якому випадку буду рада інформації тут, чи в особисті)
-
Теж цікавить
-
Кинув посилання
-
Можна добавитись?
-
так
-
У вас є група по днд?
-
Я проводжу Днд Сесії. В цілому серед тих з ким гралиніхто не грав до того. Якщо цікаво Можу додати в відповідну групу. Аліас, діксіт і так далі не грали
29 Jan 2023, 07:13
227400/236485
31 minutes ago