Український Монреаль
-
Нема кому Вам писати. Шо Ви написали і ждете, що черга вишикується ?! Ви - моторний, біжіть шукайте, наприклад, серед кубинок. Я читала, що вони реально волохаті. Зігріють Вас. Отже, щоб незадовго повідомили нас, що вже знайшли нарешті. 😊 Щасти ! А то мучитеся і нічого не робите. Тільки голову українкам морочите дарма. 😅
-
Чому не працює, ось ви поїдете в Альберту у відпустку і не дай Боже пошкодите собі щось, чому ваша рідна карта не поможе, для того вона і є щоб по Канаді допомагати
-
Ну і ви написали про варіант якщо подорожуєте Канадою
-
Просто до слова, може комусь знадобиться інфа
-
Ми ж про відпустку Аліни тут говоримо, всі знають що в Квебеку Рамкью, в Онтаріо Охіп, в БК МСП і тд, до чого тут це
-
Дописав би щє пару слів про себе ну і звісно зодіак наприкінці))
-
Нєнєнє
-
То ж не Вам, а нашому мисливцю. Доречі ми на Різдво сусідку познайомили з файним хлопцем, дрібничка, але приємно.
-
Мене нічого вже не дивує, тіки кацапи за 3 км від кордону з областью та поради, які я не замовляла.
-
Може йому адміни нову групу створять "Пишні дівчата Монреалю". Як то кажуть "Якщо Монт-Руаяль не йде до Мухаммеда...".
-
Я не з претензією до вас, а загалом. На досвіді свого сьогодення))
-
Є ще Махмеди і Махмуди😂
-
А хоч раз фото було?
-
Ну чому на «пишних» лише Мухаммеди 😂
-
Не забувай - коли аллах спить то зона ризику
-
@mkarnaukh а у парубка, реально, хоч одно фото у чаті було?
-
У наступному житті хочу бути поросям аби ці Махмуди мене обходили >:( Я і в цьому житті їм не надо халяльна..
-
Є у мене родичі, вони зараз в Німеччині і якось так з війною ми мало спілкувалися аж до цього Різдва. Зідзвонилися, наговорилися і пообіцяла я фото зкинути… сіла вибирати фото: трішки з Монреалю, трішки з Торонто, трішки з Ванкувера, трішки з Альберти, трішки з парому, трішки з курсів, трохи з гір, трохи з Ніагари, трохи буддійських храмів, мечетей, трішки пальм і колібрі і щє дуже всього багато різного… тесли, монорельси, фестивалі різні, поля лаванди і тюльпанів, гелікоптери, круїзні лайнери, сайбертраки, і раптом зловила себе на думці що за все моє чималеньке життя не набереться стільки всього скільки чекало і вражало мене в Канаді, скільки всього за що мушу бути вдячна, бо ніколи ніхто і ніде так не допомагав мені як тут. Сьогодні святкував день народження мій дідусь, він в Ірпені і йому 97. Сюди не хоче і не пустять, життям там його цілком влаштовує. Кожен коваль свого сьогодення і маємо бути вдячні за мирне небо над головою і неймовірну кількість всього того чого ми не помічаємо.
-
🙂↔️ те ж саме тільки у профіль
-
Мені теж заходить тут все. Хочеться Європи, поїхав собі в центр чи Квебек сіті. Хочеться дикої природи, поїхав на захід і вже годину від міста гори і ліси. За 2 роки тут більше спогадів вже є ніж за все життя дома
29 Jan 2023, 07:13
227562/236379
13 minutes ago