Український Монреаль
-
Є ще Махмеди і Махмуди😂
-
А хоч раз фото було?
-
Ну чому на «пишних» лише Мухаммеди 😂
-
Не забувай - коли аллах спить то зона ризику
-
@mkarnaukh а у парубка, реально, хоч одно фото у чаті було?
-
У наступному житті хочу бути поросям аби ці Махмуди мене обходили >:( Я і в цьому житті їм не надо халяльна..
-
Є у мене родичі, вони зараз в Німеччині і якось так з війною ми мало спілкувалися аж до цього Різдва. Зідзвонилися, наговорилися і пообіцяла я фото зкинути… сіла вибирати фото: трішки з Монреалю, трішки з Торонто, трішки з Ванкувера, трішки з Альберти, трішки з парому, трішки з курсів, трохи з гір, трохи з Ніагари, трохи буддійських храмів, мечетей, трішки пальм і колібрі і щє дуже всього багато різного… тесли, монорельси, фестивалі різні, поля лаванди і тюльпанів, гелікоптери, круїзні лайнери, сайбертраки, і раптом зловила себе на думці що за все моє чималеньке життя не набереться стільки всього скільки чекало і вражало мене в Канаді, скільки всього за що мушу бути вдячна, бо ніколи ніхто і ніде так не допомагав мені як тут. Сьогодні святкував день народження мій дідусь, він в Ірпені і йому 97. Сюди не хоче і не пустять, життям там його цілком влаштовує. Кожен коваль свого сьогодення і маємо бути вдячні за мирне небо над головою і неймовірну кількість всього того чого ми не помічаємо.
-
🙂↔️ те ж саме тільки у профіль
-
Мені теж заходить тут все. Хочеться Європи, поїхав собі в центр чи Квебек сіті. Хочеться дикої природи, поїхав на захід і вже годину від міста гори і ліси. За 2 роки тут більше спогадів вже є ніж за все життя дома
-
Для поціновувачів срачів створимо окремий чат, назвемо його книгою скарг і будемо ввічливо туди посилати)
-
ну з позитивним майндсетом тут непогано але не всім заходить не у всіх позитивний настрій ну і проблеми останнього часу теж прибирають окуляри трохи
-
Мені було добре вдома. Мені там всього вистачало і Європа близько) Як в тому анекдоті, "в тебе все було"))
-
Хоч починай тут знову срачі 🥲
-
В мене Ольга поїхала то я вже дичаю у 4 стінах…
-
та наче ні - не можу згадати
-
Там прийдеться новий телефон купляти🤣
-
Ну я зі Львова, і не жив бідно. Кожних вихідних майже в гори їздив, в Європу на море і багато чого ще. Але тут просто інший темп життя, тому і сприйняття емоцій інше
-
Та непагано ми жили, багато подорожували, але ці 16 тисяч фото в новому айфоні змусили замислитись
-
ну тут ще хто і як жив вдома теж грає роль
-
Тож я про це і пишу, ПР отримаємо і лише капібари лишились) А про Америку он сусідній президент вже вртетє вітав нас як майбутній штат)
29 Jan 2023, 07:13
227573/236375
about an hour ago