Український Монреаль
-
Намагаються створити атмосферу тиши і спокою в цих місцях. Діти в цій формулі, так виглядає, зайві
-
Дякую, діти таке дуже люблять. Я начебто вже всі спа перебрала. Що це за діскримінація? 😂😂😂
-
www.skyspa.ca/en/quebec/faq *Примітка що зараз дітей не пускають
-
Буває таке що дітям роблять якийсь час. Зараз приклад знайду. А в Finlandais, нажаль, не можна, хоча там дуже гарно!
-
Але туди брати дітей теж не можно? Доречі, є спа чи що небудь , куди можно з дітьми? (10 років)
-
@AndreiYat реклама платна
-
Дякую!!!
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка- здох акумулятор- ду можно знайти таку послугу щоб приїхав хтось і підзарядив? Сама зняти не зможу навіть(
-
♈️ Овен 21 листопада. ✨ Не знаю, як ви, але я вже хочу весни. ♉️ Телець 21 листопада. ✨ Прикинься котиком, їх всі люблять. ♊️ Близнюки 21 листопада. ✨ Сова загубила твій лист з Хогвартсу. ♋️ Рак 21 листопада. ✨ Хочу полежати у лiжку, але на навчання за мене ніхто не піде. ♌️ Лев 21 листопада. ✨ Хочу назад в неділю. ♍️ Діва 21 листопада. ✨ Не забувай годувати своїх холопів. ♎️ Терези 21 листопада. ✨ ТВІЙ ТРІУМФАЛЬНИЙ ДЕНЬ. ♏️ Скорпіон 21 листопада. ✨ Чи то я тупий, чи то світ такий. ♐️ Стрілець 21 листопада. ✨ Тобі дуже потрібна здатність зупиняти час. ♑️ Козеріг 21 листопада. ✨ Життя прекрасне. Не моє, звичайно, але все ж. ♒️ Водолій 21 листопада. ✨ Сумно, сумно аж за край.. ♓️ Риби 21 листопада. ✨ Посміхайся, тобі це дуже личить. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Українські війська взяли в полон окупанта, який ховався під ліжком
-
У селі Черкаської області заварили двері в церкву московського патріархату
-
Та це я перший-ліпший сайт нагуглила, пошукайте по назві де ще є. Вони по ідеї в кожному жан куту є Мені тюбика вистачило на зиму
-
Всім доброго ранку!підкажіть ресурси ,де можна шукати уживані меблі,посуд і т.д. для нового побуту)можливо знаєте адреси фудбанків)дуже вдячна за відповідь)
-
А я не знаю хто бере по поïздках, 30 за недiлю, або 90+ за мiсяць
-
Варто спробувати)
-
Так, це плата за її заміну, але зберігаються невикористані поїздки.
-
Сама карта коштуйе 6$ наче