Український Монреаль
-
На все свій час. 😊
-
В мене один знайомий всім дітям цукерки завжди роздавав. І пояснював: може, й моїм хтось дасть. Бо офіційно у нього дітей поки нема )))
-
То - чужі. З своїми інакше. 😊
-
Тільки чотири ? 😅
-
😅🤣😂 Я знаю, що в тебе класне почуття гумору ! Щиро дякую за мій сміх. 🤗
-
Вітаю всіх. Може хтось підказати, або що до заповнення анкети на продовження відкритого дозволу на роботу. Я в інтернеті знайшов інструкції як заповнювати на одну особу цю заявку, це нескладно, але я не можу розібратися як заповнити Відповіді на дітей. Їм в аеропорту видали відкритий дозвіл на роботу та папір під назвою Візитор Рекорд. Візитор Рекорд необхідний для того, щоб вони навчалися у школі, але в школі їм навчатися ще півтора роки, і після цього дозвіл на роботу теж стане в нагоді, я сподіваюся. Я не розумію, що вибрати, в якому статусі вони зараз у Канаді, у статусі воркер, чи візитор, чи студент? Я не можу зрозуміти, що потрібно вибрати, який статус, воркер або візитор щоб зробити продовження та воркперміту та Візитор Рекорд?
-
Може хтось підкаже, чи хтось знає сайт із точною інструкцією як заповнювати аплікацію на сім'ю? Все відео як робити продовження на одну людину я вже подивився, і форму 5710 заповнив, дружину додаю як члена сім'ї з відкритим дозволом на роботу. А ось що робити з дітьми, я не можу розібратися.
-
Може хтось підкаже, чи хтось знає сайт із точною інструкцією як заповнювати аплікацію на сім'ю? Все відео як робити продовження на одну людину я вже подивився, і форму 5710 заповнив, дружину додаю як члена сім'ї з відкритим дозволом на роботу. А ось що робити з дітьми, я не можу розібратися.