Український Монреаль
-
Як Ви шукаєте пару, дівчата Вам напишуть оголошення. 😊 Вони вже так зробили для Парубка Моторного (насправді - не моторного, але ладно вже).
-
Я більше до того, що бухати гірку горілку коли є такий багатий вибір - це вже трохи застаріле. І в 20 років людина ще не буде відчувати що він на шляху до алкоголізму. Це десь в 35 вже починає накльовуватися.
-
Так, от мені 25, і я до того як мені наступило 25 регулярно їв гриби (бо тут декриміналізовано) і курив траву, вважаючи що це розширює мою свідомість, і менш шкідливо ніж алко😂 Я ще так ніколи не помилявся)
-
Так є, але що саме ми вважаємо за алкоголізмом? Раз у тиждень бухнути у клубі це алкоголізм? 2 рази у тиждень випити пиво це уже алкоголізм?) (Я кажу так, це алкоголізм, будь яка к-сть з конкретною періодичністю це алкоголізм)
-
Бо закидуються колесами.
-
Не впевнений що мені потрібні такі послуги, можливо стосунки в мене накльовуються, а можливо і ні, я ще не впевнений😂
-
Головне насолодитись процесом) Будь яким) Навіть стакан води після пробудження як окрема насолода
-
Ось так виглядає безкоштовна реклама😂 Ахахахахахха Дуже легко, нативно, та приховано😂😂😂
-
Треба мати багато ґрунту під ногами для таких дій
-
Занадто багато відповідальності
-
А я був останній раз на своє день народження у клубі, тай всьо, наступного разу буду тоже через рік)
-
От зараз, про стоїків, та ще і ранніх, ви просто відрізали у багатьох дівчат бажання зустріти вас на черговій вечірці щоб подивитися що це за фрукт пише.