Український Монреаль
-
Та і без тебе знаю! 🤬
-
У зв’язку з переїздом продаю квіти. 1. Пальма висотою 165см. Не потребує особливого догляду і прикрасить будь-який інтерʼєр. Вартість- 60 СА 2. Спотефілум Волліса. Великий і доглянутий. Вартість - 30 CA. Район LaSalle, біля станції метро Angrinjon Кого цікавить, прошу звертайтесь в особисті.
-
а що там про ліміт часу? є можливість продовжити у будь-який час чи треба встигнути до кінця року чи до 31 березня?
-
Там цього нема
-
Deadline: December 31, 2024 This is the deadline to travel to Canada to receive these benefits submit an application for a fee-exempt study or open work permit in Canada
-
31 це дедлайн для отримання бенефітів тими хто отримав після 4 лютого
-
Привіт, підкажіть чи є тут дитячий ляльковий театр? І чи є щось на новорічні свята куда можна повезти дитину? Якісь вистави, чи щось накштал цього? Дякую.
-
От легенди ходять різні, мені здається що заявку треба подати до 31 березня, але не можу стверджувати
-
Я лечу 12 січня. Скільки заплатити можете?
-
Всім привіт! Шукаю того хто летить в Коста Ріку і може передати один документ якнайшвидше, за винагороду! 🙂
-
Привіт! Чи є тут електрики? Треба подивитись музичну колонку велику вуличну.
-
Зарплата 18.50 за годину не дозволяє. Чекаю на евалюацію диплому вже сьомий місяць, тоді буде шанс отримать роботу з вищою зарплатою.
-
Що заважає?