Український Монреаль
-
Ви теж зараз хворієте чи хтось з членів сімʼї? У мене теж вже декілька днів, але в мене робота з малими дітьми, тому це тут звичне явище... Надіюся що буде як завжди короткотривалим... Як я розумію з того що слухала і читала- противірусні ліки- це більше маркетинговий хід, бо від вірусів ліків нема, симптоми є поки організм сам не справиться, ми можем тільки допомогти вітамінами, теплим чаєм з лимоном та імбирем. Ще купила велику банку тайленолу по 500 мг. Якщо купувать велику то виходить вигідніше.
-
🇨🇺 Куба на початок ні?
-
Я озвучила зарплату. Яка тут Куба? Я ж рахунки сплачую щомісяця
-
Вітаю. Я якраз вже одужую помаленьку. Температуру до 38,5 - 38,6 терплю, щоб організм боровся сам. Беру зелені желюльки Адвілу, коли сильно болить голова. Ніс промиваю теплим соляним розчином, а горло полоскаю таким же + кілтка крапель йоду. Якщо болить горло, купіть Сироп Ламбер. Ним також можна полоскати горло. Краплі в ніс також можна знайти. Можете попарити ноги також в гарячій солоній воді. Симптоматичне лікування насправді. І з дитинства оцет+спирт+вода на чоло та інші поверхні тіла при темрературі. Багато пийте теплого чаю. Беріть вітамін С. Можна збити в блендері імбир з лимоном та додати мед. Одужуйте.
-
Зустрічайте Новий рік в @Kryivka на Боб'єн на кормсть ЗСУ💙💛 Резервація онлайн або за номером телефону 514-690-5803 facebook.com/events/s/%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D1%96%D1%80/1255990265613886/
-
Шо, нє ?
-
Такс, а по перше - поставили мене в один ряд з ним - це було образливо А по друге - його здеанонили що він уже не моторний?😂
-
Я й не думала Вас ображати. Жартувала так зранку. Перепрошую.
-
Моторчик глохне. Бензин неякісний.
-
Фі таким бути блять😂
-
Саме та об'ява яку він сам викладав, раз прочитавши - стало просто не по собі.
-
Просто для мене це моральне уродство, намагання скористатись вразливими групами.
-
😊 Приймається.
-
Ну я з іронією власною це просто підкреслив, тому з мого боку це також як жарт😅