Український Монреаль
-
Коли бачу рево шлунок робить неприємні піруети
-
Хіба це не Позняки?
-
🏠 Друзі, вітаю всіх! 🏠 Здається кімната в квартирі 4 1/2 з гаражем і локером на Cote Saint-Luc. Розташована у Presidential Towers Montreal (H4W1S9) з видом на Мон-Руаяль та собор Святого Джозефа. Умови оренди: • Ціна: 950 $/місяць з опаленням • Тривалість договору: з будь-якого числа поточного місяця до 31 серпня 2025 року, з можливістю продовження. • Застава: місячний депозит 950 доларів (повертається наприкінці договору). • Вимоги: офіційне працевлаштування та кредитна історія. Особливості квартири: • Площа: 91 м2, чиста, світла, частково мебльована. • Кімната: найбільша в квартирі, без меблів. У квартирі: • 2 спальні, 2 ванні кімнати. • Великий скляний балкон. • Повністю обладнана кухня (холодильник, плита). • Пральна машина. У будинку: • Доступ до двоповерхового підземного паркінгу, саун (чоловіча/жіноча), спортзалу та басейну. • Три нові ліфти. • Централізоване опалення та кондиціювання (холод/тепло). • Паркомісце та локер входить в вартість оренди кімнати. Інфраструктура: • Транспорт: поруч автобусна зупинка (маршрути до метро Plamondon, Atwater, Vendôme – близько 15 хвилин). • Магазини: супермаркети IGA, Dollarama. • Парк Сусідство: Ваша сусідка – дівчина-українка, працює масажистом. Контакти: Костянтин ☎️514-402-8629 (у робочий час краще писати, якщо одразу не відповім).
-
Трамвай на Соломі знято?
-
А фотка звідти є
-
На Позняках пані мешкає?
-
Нові будинки. Вже не впізнаю
-
Просто в цьому більше логіки. А ліваки намагаються очолити праве суспільство у своїй суті.
-
І шоб вони не були ліваками😂
-
Знаєте, я вам чесно скажу, я не знаю, хто там що хоче очолити, на жаль. Я впевнена, що здорове зерно в тому що ви кажете є. Мені просто імпонує повістка не оцінювати людину за орієнтацією, в тому плані, хто з ким спить. Це не повинно бути вирішальним моментом у ставленні до неї, і не повинно бути предметом дискримінації. Я саме за це кажу.
-
Я не підміняю. Я теж проти цього, того що ви кажете. І проти операції в дитинстві, і гормональної терапії. Це трошки різні речі: вибирати це, коли ти дорослий, чи вибирати це, коли ти дитина. Щодо операції, якщо немає мед показань, моя особиста думка, що це не повинна оплачувати держава.
-
І саме це нерозуміння сіють ліваки неомарксисти