Український Монреаль
-
Знаєте, я вам чесно скажу, я не знаю, хто там що хоче очолити, на жаль. Я впевнена, що здорове зерно в тому що ви кажете є. Мені просто імпонує повістка не оцінювати людину за орієнтацією, в тому плані, хто з ким спить. Це не повинно бути вирішальним моментом у ставленні до неї, і не повинно бути предметом дискримінації. Я саме за це кажу.
-
Я не підміняю. Я теж проти цього, того що ви кажете. І проти операції в дитинстві, і гормональної терапії. Це трошки різні речі: вибирати це, коли ти дорослий, чи вибирати це, коли ти дитина. Щодо операції, якщо немає мед показань, моя особиста думка, що це не повинна оплачувати держава.
-
І саме це нерозуміння сіють ліваки неомарксисти
-
Або як писали вище дозволяли операції по зміні статі бо тупо захотілось а не по медичним показанням
-
От ви знов підміняєте. Ніхто не проти геїв лезбійок чи бі. Але я проти щоб у людини в мед карті писали то чим вона не є по набору хромосом.
-
Все вірно, питання гендерів це не про те хто з ким спить, це про операції в дитинстві про зміну статі, пропаганду цих речей як ща норму, а не про сексуальні вподобання людей
-
Ну по Фройду - якщо ти проти геїв то десь латентна схильність до гейства в тобі заглиблено сидить)
-
Наслідок тоталітарного суспільства
-
Як це вся?)
-
Вся?
-
Бо вони по темі розбещення дітей