Український Монреаль
-
Все набагато глибше, ніж здається
-
Я чула про це. Але я чула про це в контексті Хеллоуїну. Типу що якщо я вдягну мексиканську одежу та шляпу, але я не ж мексиканка, то це не полі. Звучить ідея, як: "Мій національний костюм не костюм на Хеллоуїн" Я напевно лівачка, але щось в цьому є 😅🫣. Я думаю, що це про деякі культури, з якими зв'язано багато стереотипів.
-
Це просто як на мене причина, треба щось захищати, упосліджене, навіть якщо це не потрібно, інакше ліві неомарксистські ідеї не матимуть сенсу
-
Ви шукаєте раціональність у апропріації лівих?
-
Типу а деж кульурний обмін? Де відчуття чужої культури? Мені як українцю якщо побачу японця в вишиванці і шароварах, з шаблею і оселедцем буде тільки прикольно. Хз може в когось не так
-
Просто питання куди нас хочуть привести.
-
Місія інша, локалізувати прояви культур, і уніфікувати суспільство, звільнити від гендеру та ідентифікації, та спустити "свободу" на нищий рівень дискурсу, у самовираження, хоча це абсолютний брєд, і поступово очолювати інституції для глобалізації.
-
Судячи з усього нас ведуть в утопію як у фільмі «Машина часу», де тільки два види людей: еліта, і страшні потвори які не мають ні статі ні культури, ні свободи і живуть під землею аби не заважати іншим насолоджуватися життям. Нас вже посадили під домашній арешт на два роки і усі погодилися. А хто протестував, тим заморозили банківські рахунки, звільнили з роботи і зафукали. Значить з нами так можна. Якщо раз вийшло, значить і далі можна не хвилюватись. Експерименти на людях із серії “Squid game” із війнами, використанням різних видів зброї, і психологічного тиску дуже подобаються психопатам і соціопатам які мають гроші і вважають що вони власники цього світу. Мені вже не цікаво куди нас ведуть. Мені цікаво чи є у нас варіанти змінити цей напрямок.
-
Продам шапочки з фольги, недорого. Захищають від вуду, марсіан і польергейстів. Часник вид кровосісів в подарунок😂
-
Привіт. У когось була ситуація з батьками/родичами, яким потрібно отримати нову візу в Канаду (але на даний момент тут не знаходяться), проте мають work permit? Щось не можу зрозуміти як подаватись. Процедура подачі зсередини Канади виглядає простіше, а ззовні система не розуміє, видає, що треба w/o