Український Монреаль
-
Привіт. У когось була ситуація з батьками/родичами, яким потрібно отримати нову візу в Канаду (але на даний момент тут не знаходяться), проте мають work permit? Щось не можу зрозуміти як подаватись. Процедура подачі зсередини Канади виглядає простіше, а ззовні система не розуміє, видає, що треба w/o
-
Ну по перше, можна вмерти і не жить. Це, я жартую. А по друге, я думаю що не всі єліти вигідні та жорстокі, це просто світ, він будуєця на принципі "використання" інших людей для виконання своєї якоїсь мрії, я знаю що краще співпрацювати між людьми, тоді і вигідніше працювати "разом". Але принцип, того що хтось на комусь їздить, він завжди такий. Але це структкра ієрархічної повидінки хомос пріматікус
-
Клас!
-
Не бачу жодних теорій змов, просто приклад із кіно на думку Катерини Я це спростовую зі своєї сторони
-
Ну давайте, не категоризуйте все до одного кіна, кіно на то й кіно, як альтернатива реальності, ліві радикали не виграли повністю і не отримали ще повної влади, тому глобалізація відкладається, зараз йде кластеризація та локалізація, та регрес (в гарному сенсі) у праві настрої нехай і місцями радикально, але це з часом скорелюється, яскравий прикдад це Трамп. Суть правих - захист капіталу, захист традиційних цінностей, Трамп з цим гарно справляється, і забудьте за його виборчу кампанію Є питання до соратників, але це також корелюється у нас на очах, тому проявляємо трішки терпіння та спостерігаємо за цими процесами.