Український Монреаль
-
І, я не просив порад ;)
-
Просто бачити певні речі крізь призму науки це не означає що я одразу оптиміст Але ми ж маємо достатньо даних аби дізнатись як люди жили 100 років тому аби співставити двічі два, правда?
-
Щоб бачити ці зв'язки історії і тяглості процесів та розвитку - потрібно досліджувати, але це не про оптимізм. Стоїки розглядали оптимізм як негативну рису, я також взяв це собі на озброєння
-
Це відбудеться обов'язково. 80 років тому створили першу ядерну, і вона бабахнула Зараз таких близько 10 тисяч, і вони обов'язково бабахнуть)
-
Хоча послухаю
-
Стратегії змінюються, тому за константу я б таку інфу не сприймав)
-
Та там якісь максимально прості речі, не зайшло через те що цей продукт розрахований на маси)
-
Він просто каже - інфляція, перетік капіталів до старше, всьо, іпотека дорожче. Так, фінансова система так працює. Пузирі надуваються, так буває Держборг це такий же мильний пузирь, ціна навчання зростає через ту ж інфляцію, він просто перераховує хвороби капіталізму?)
-
Де ті великі цифри?
-
Послухав 7 хвилин - більше не можу
-
Буде херово, але не гірше ніж 100 років тому
-
Та зараз нічо не є на корись Зетам😂😂
-
Відчуваю ліву повістку через усе відео😅
-
Проблема молоді буде виключно у одному. Молодих людей у один момент буде в рази менше ніж старих через ряд причин, в тому числі і гендерну політику крайніх лівих яка заточена на це.)
-
Семантика слів неважлива? Я так великих цифр і не почув, шось він там ляпнув на початку за трильйони доларів боргу тай всьо)