Український Монреаль
-
Так там просто треба натиснути що йду? Не бачу більше ніяких можливостей для бронювання...
-
Є таке як людьска байдужість, і є таке коли ти не всюди можеш бути, і не можеш творити добро. Світ це місце де виживають сильніші. Де в зграї вовків є великий шанц вполювати здобич ніж у одного вовка. Неможна взяти одразу і всіма разом вирішити питання, ой там голодають так давайте їх накормимо. Так корміть, приїжайте в африку, дивіця як там люди один одному допомагають і піклуюця, геноцид в уганді, там що багато було багатих заможних людей? Біднота та насилля, залежить тільки від самої людини. Я не спорю, є організації які допомагають, але є і таке, що якщо ти велика добра людина, і приїхав допомагати і захищяти, не факт що інші добрі люди тебе завалять, бо ти там ніхто, і звати тебе ніяк. Все впираєця в принципи. Ти просто можешь комусь несподобатися. Так а навіщо "єлітам" такі "піцифісти"? Ніхто не буде вкладувать гроші або свої сили, в те що не працює. Ну їздять люди в африку допомагати, і що? Потрібно більше? Так, не факт що тобі відріжуть голови якісь повстанці бабуїни, так і рузня також. Вони живут в обісраном світі де не цінять не людину ні її життя. Тому ми і бачим мясні штурми і розтріли полонених. Це нормально для них, бо ти ніхто, а вони зі зброєю. Завжди людина яка отримує більшу владу над іншою, вона не хоче її втрачати. Ось і вся правда. Так стадо більш тупе, і більш наївне, бо стаду не потрібно це розжовувати, а потрібні тезіси, і зазвичай короткі
-
Нуну. Можель розвитку в них не колоніальна. І якщо всі колонії то хто метрополія? Вашингтон дісі?😂
-
Всі штати це колонії. І всі люди в колонії під державами, пропоную чорний прапор с черепами
-
Ну я не думаю. Людина каже зараз і тут. А завтра він не піде в школу, а піде в банду озброєнних наркоманів.
-
Отак одразу, всі разом підем в школу і не дізнаємося що селітрою і її домішками можем творити добро
-
Людина просто думає що все одразу так і вирішуєця. Зло все зникне і всі стануть добрі та веселі ага
-
Ну але не була ж колонізатором (хоча в деяких моментах так). Її колонізувала Англія
-
Ну колоніїж були нє? 😂 була може колонією
-
Вона мені ше вчора не сподобалась своїми наративами
-
А , ну тоді ясно всьо😆
-
Ну так ще вчора
-
А її вже забанили?
-
Не розмовляй в пустоту. Там пішли русняві наративи і баня Як я розумію вже не перша для данної людини(банив я колись за подібне дівчину катерину)
-
Але ясно одне. Світ це не пухнасті котятки, це ягуар який женеця за антилопою
-
Все впираєця тільки в саму людину. В її вибір. А те що там голодають, або війна? Так роблять це люди. Але чому? Бо одні більші над іншими? Чи одні не хочуть вирішувати справи інших? Чи ці інші простоине роблять свою справу. Хрін його зна
-
Муд
-
Хтось збирається у Старому порту салют дивитись?
-
О півночі салют?
-
Всі
29 Jan 2023, 07:13
228435/238179
4 minutes ago