Український Монреаль
-
Чєл Я тебе боюсь
-
Якщо зовсім з погляду realpolitik дивитися, то війна ще зовсім не закінчена. Можна навіть сказати, що наша війна - це тільки початок. Якщо буде перемир'я і потім знов війна за кілька років, то у України вже не буде другої вмотивованої і достатньої за кількістю армії, бо я очікую що пару мільйонів чоловіків виїдуть до своїх жінок або просто виїдуть, щойно кордони відкриються. Люди знов не об'єднаються в сильні групи на місцях і в центрі, щоб контролювати владу, і корупція буде продовжуватися. В мене наочні приклади родин, які були розлучені Другою Світовою. Як жили ті що виїхали, і як жили ті що залишилися у СРСР. Якщо кацапи прийдуть, а в багатьох місцях України вони вже сидять, то це буде СРСР 2.0 з усіма наслідками. Вибачаюсь за не зовсім обнадійливу картинку майбутнього.
-
"Шукаю жінку з пишними формами для щирих і теплих стосунків, сповнених ніжності та взаєморозуміння. Для мене важлива природність і гармонія у стосунках. Якщо вам більше 40 – це великий плюс, адже я ціную життєвий досвід і впевненість у собі. Хочу знайти ту, з ким буде легко і затишно, щоб разом створювати тепло й радість у кожному дні. Якщо відчуваєте, що ми можемо знайти спільну мову, не соромтеся написати – буду щиро радий знайомству!" Покарай мене люба Параметри 180/75/18/У/15
-
Ні, в роботу.😁
-
Та я можу весь захід в Ютуб виставити на всю Канаду
-
А зап'ястя?
-
Прошу уточнити 15
-
Стоп. Що?
-
27 рочків мені