Український Монреаль
-
А якщо їх немає. То сидіть зі своєю доброю душою самі, поки не накопичите стільки бабла, що можна просто содержанку оплачувати
-
Вам би тільки доходи свої показать
-
Але ти навів приклад саме про Канаду?
-
Ви, мужики, от всі однакові
-
Якщо чоловік в 35 бере або має чіткий намір взяти іпотеку і активно до цього готується, то це для нього великий плюс
-
Я тебе розумію. Але є завжди причини і наслідки. Все само по собі не буває
-
Тому що це сильно залежить від країни
-
Так і виходить. Що потрібно ходити на побачення зі справками про доходи. Дякую за рекомендації.
-
Стереотипи, стереотипи помножені на стереотипи
-
Дивись, будинок навіть в іпотеку не купується з однієї зарплати
-
Чому ж?
-
Розумію. Залежності допомагають чоловіку забутись, ботйому тупо окрім себе немає сенцу на когось тратити. Від "маминої любові", я розумію що багато що залежить, але мама не бесмертна, або просто її немає.
-
Або переїхати туди де ще можна собі житло дозволити. Маленькі міста Канади з динамікою зростання. Це буде наступна хвиля real estate price boom
-
Я прошу пробачення, я не буду шукати собі меркантильну жінку, хай вона далі шукає мішок с грошима в радості, мені тільки цікаво на скільки цього вистачає терпіння, та які успіхи
-
Я вирішила робити висновки через декілька років. Без свого житла тут щоб нормально жить, треба щоб був дохід вище середнього
-
Вас обьєднує тільки фінансова чи ще щось більше? Я думаю ти його любиш, а не його гроші
-
13 річного?
-
Хоча я певно шукала б собі когось суттєво молодшого, ніж я
-
Але якщо що-матиму на увазі
-
Мій чоловік чудово готує, та й заробляє більше, ніж я
29 Jan 2023, 07:13
229008/240034
16 minutes ago