Український Монреаль
-
А в 20 треба вчитись і пробувати якісь підробітки шукати
-
В 35 зрозуміло. А в 20? 🤔
-
Не те щоб не можна, а швидше не варто Відносини це про готовність нести відповідальність (і тут не тільки про гроші) не лише за себе, а й за іншу людину Якщо сам тільки тільки встав на ноги, і не до кінця за себе відповідаєш, то нашо тобі брати відповідальність ще за когось ?
-
Навіть якщо є повноцінна робота, то в 20 всю сім'ю мало хто може забезпечити
-
Тобто, з вашої точки зору, поки нічого не добився, то й відносини шукати не можна?
-
Я б радила своїй дочці до 25 зосередитись на собі, бо до цього віку все як в тумані, а потім вже трохи розвидняється і ситуацію видно краще
-
Коли там лобна частина мозку завершує розвиватись? В 25? Між 20 і 25 величезна прірва в мисленні
-
всім добрий вечір, підкажіть будь ласка чи є десь тут модельні агенції
-
Taboo
-
Ну як табу. Я важаю поки дітей не сможеш забезпечувати то вони тобі і не потрібні
-
Є і багато. В Гуглі так і введіть
-
На рахунок дітей давайте по чесному. В наш час, мати їх це все-таки вибір, а не "було велике кохання, то Бог і послав". До того моменту поки зможеш їх забезпечувати, можна і у відносинах бути й не брати на себе цю відповідальність
-
Я прошу пробачення мені 30, я їх не маю. Одне знаю що я мабуть десь промазав 😂
-
Це логічно, але чи у 20 років стосунки заводяться одразу задля дітей?
-
Як ти сам цього забажаєш)
-
Я розумію є різні обставини. Але вже з ними потрібно жити
-
Люди на то і люди що їх помилки відображаюця на їх житті. А в комп'юторі, можна все повернуть до начальних параметрів. Все просто так не скіпнуть, потрібно відповідати за поступки
-
Ось стосовно цифри 20, тому й наголошую на контексті😁
-
Так і є. Діти або продукт, або брак. Хрін зрозумієш. Мужикам це складніше, з жінкою їх связує більше. Але є такі матері якім і це не завада, їм байдуже.
-
Що дотримуватись що ігнорувати, що важливе для нас а що ні.
29 Jan 2023, 07:13
229121/236418
about an hour ago