Український Монреаль
-
І!! ІВСІ РАЗООМ!!
-
Дяка. Так правда. Адмін постарів і став ще більш буркотливим на рік😂
-
Дякую😂
-
Рівно 10% тому😂
-
мовчи. Нафті слова не давали😂
-
30+
-
Тоже правда))
-
Всіх дожене😂😂😂
-
Це як старий жарт про те що пластиковий динозаврик це справді динозавр Бо Динозавр-нафта-фракціювання-пластик-пластиковий динозаврик
-
Йду надрукую😅
-
www.ndtv.com/world-news/china-faces-new-virus-outbreak-five-years-after-covid-crisis-7385802
-
Гороскоп циганки на 05.01: ♈ Овен - у вас все під контролем, окрім часу, нервів і планів інших людей ♉ Телець - ви завжди обираєте шлях найменшого опору, особливо якщо цей шлях веде до дивану ♊ Близнюки - ваш ідеальний план на день: нічого не робити, але так, щоб всі бачили, як ви стараєтесь ♋ Рак - вам потрібно світло, тепло і увага. у крайньому разі, тільки увага ♌ Лев - ваш спокій закінчується там, де починаються несподівані дзвінки ♍ Діва - ви не холодні, просто не бачите сенсу витрачати тепло на кожного ♎ Терези - ваш ідеальний вечір — це коли всі плани залишаються за зачиненими дверима ♏ Скорпіон - ви завжди готові до змін, але тільки після обіду ♐ Стрілець - ви любите стабільність, особливо якщо вона стосується ваших вихідних ♑ Козеріжка - ви завжди чесні, поки це не стосується ваших справжніх планів на вечір ♒ Водолій - ваше улюблене слово — «потім», але це «потім» ніколи не настає ♓ Риби - ви любите допомагати, але тільки якщо вас не просять.
-
@voyageur_errant Доброго дня, я щойно помітив, що серед адмінів чату вказано бота від російськомовного розробника, який має доступ до повідомлень, і при тому все що він робить, це видаляє повідомлення про вхід і вихід учасника, хоча їх можна просто вимкнути в налаштуваннях чату. Я вважаю що це не ОК, з тим як ви переживаєте за те, щоб чат був україномовним. Виправте мене якщо я не правий