Український Монреаль
-
Так що, брати його в розробку?))
-
Поки я тут виделуюся, то турки всіх українок покрадуть
-
Ох ви меркантільні
-
Що всі пішли турку писати???👀
-
Розрекламував , пішов турок шукати українку, дівчата з вас могорич
-
я вибачаюсь що так пізно, але ніхто не знає де найти працю підлітку 17 років на 2-3 години ?
-
#PP4PM
-
Азіров за 20+ не вивчив
-
Аа)
-
П'єра Полів'єра в прем'єр-міністри
-
Шо то означає?
-
То швидкість на ділянці де радар встановлено ;)
-
Добрий ранок, Підкажіть, якщо телефонувати на 811 там розмовляють тільки французькою?
-
я вибачаюсь що так пізно, але ніхто не знає де найти працю підлітку 17 років на 2-3 години ?
-
Всього на 2-3 години? На день? Тиждень? На місяць?
-
Якщо самого підлітка спитати, то відповідь скоріше за все буде на рік.
-
Хочеш багато заробляти і ні в чому собі не відмовляти? Тоді тобі точно до нас t.me/sdfghjkwss
-
Вітаю всіх з Водохрещам
-
Гороскоп циганки на 06.01: ♈ Овен - ваш внутрішній голос — це постійний діалог без жодного висновку ♉ Телець - якщо життя - це фільм, то ви в ньому і режисер, і сценаріст, і головний герой, і різноробочий ♊ Близнюки - 8 обіймів на день — це, звісно, добре, але гроші краще ♋ Рак - понеділок - це для планування, а пʼятниця - для розуміння, що план пішов через жопу ♌ Лев - в ці часи дофамін - це розкіш, за яку треба працювати понаднормово ♍ Діва - нормально — це мінімум, але іноді саме його найважче досягти ♎ Терези - ваша романтика - це коли хтось не дратує більше ніж півгодини ♏ Скорпіон - ви не вірите в знаки долі, але все одно чекаєте, коли вам натякнуть, що робити ♐ Стрілець - ви не обіцяєте нічого з понеділка, бо понеділки взагалі переоцінені ♑ Козеріжка - ви не втомлюєтеся від спілкування, але іноді хочеться натиснути «mute» ♒ Водолій - ви завжди в потоці, але незрозуміло, куди він вас несе ♓ Риби - ви не скаржитеся на життя, ви просто даєте щоденний звіт.
-
І нах їх
29 Jan 2023, 07:13
229908/236093
about 2 hours ago