Український Монреаль
-
Зимою в ресторанах потребують набагато менше рук
-
Дуже гарно
-
Я зараз не в Монреалі, це Річмонд, БК
-
Вау це який район
-
Я вітаю всіх з Йорданом, бажаю кожному міцного здоровʼя, мирного неба над головою, щастя, достатку та кохання і найкращих новин з дому! На фото капличка біля мого дому сьогодні на світанку. Запрошую ділитися фото, всім чарівного дня!
-
а, це значить я якусь чорнуху прочитав в телеграмі
-
Хто їде з України до Монреалі?
-
добрий день, підкажіть будь ласка шале де відпочавали або знаєте що хороший варіант, або надійний сайт 🫶🏽
-
🔴Мы готовим письмо с подписями ‼️НАМ НУЖНЫ ПОДПИСИ : Подпись: Имя фамилия Ukraine/cituaenne canadienne/ RP Address: город, почтовый код Signature date: дата подписи Подписи высылайте мне в телеграмм: @Lyudmyla19 Проблемы украинцев в Канаде подавших по программе Résidence permanente pour les ressortissants ukrainiens ayant des membres de la famille au Canada В письме описаны все проблемы украинцев и не только проблемы по семейной программе Мы хотим донести эти проблемы всем возможным министрам и репортерам Так же есть группа потерянные аппликации: t.me/+8Mes7vA7vlNkODVi Также группа помощи украинцам на территории Квебека и Канады где вы можете найти много полезной информации: t.me/ramq_quebec_ukraine_PR
-
🔴 Ми готуємо лист із підписами ‼️ НАМ ПОТРІБНІ ПІДПИСИ: Підпис: Ім’я, прізвище Ukraine/citoyenne canadienne/ RP Адреса: місто, поштовий код Дата підпису: Надсилайте підписи мені в Telegram: @Lyudmyla19 Проблеми українців у Канаді, які подали заявки за програмою Résidence permanente pour les ressortissants ukrainiens ayant des membres de la famille au Canada У листі описані всі проблеми українців, не лише пов’язані із сімейною програмою. Ми хочемо донести ці проблеми до всіх можливих міністрів та журналістів. Також існує група «Загублені аплікації»: t.me/+8Mes7vA7vlNkODVi А ще група допомоги українцям у Квебеку та Канаді, де можна знайти багато корисної інформації: t.me/ramq_quebec_ukraine_PR
-
@Lyudmyla19 - напишіть пліз українською.
-
"Багатьом людям у Канаді подобається стати 51-м штатом. Сполучені Штати більше не можуть страждати від величезного торговельного дефіциту та субсидій, які потрібні Канаді, щоб утриматися на плаву. Джастін Трюдо знав це і подав у відставку. Якби Канада об’єдналася зі США, не було б тарифів, податки значно знизилися б, і вони були б ПОВНІСТЮ БЕЗПЕЧНИМИ від загрози російських і китайських кораблів, які їх постійно оточують. Разом, яка б це була велика нація!!!"
-
О боги скількиб законів довилось водить та пепеписувать
-
Цієї суботи відновлює свою роботу СУМ в Монреалі. Якщо бажаєте відвідати або зареєструвати свою дитину то можете прийти до Будинку Української Молоді www.instagram.com/cym_montreal/
-
Я свій не віддам 🤣
-
Квиток до Нідерландів😁
-
А у нас у чаті фестиваль борщів?))) А яка винагорода за найкращий?
-
Зате борщ віддаєш за віскі, цього вже досить.
-
Обережно , зараз бажаючих на біжить 😂
-
Я борщі за так віддаю 🤣🤣🤣, то для гумору написала
29 Jan 2023, 07:13
229967/239932
16 minutes ago