Український Монреаль
-
Та таке. Наскільки я памʼятаю то неоформлений то штраф хоч і величезний. А доки вже і на кримінал може потягнути наче ж
-
А що якщо права з України або з іншої провінції і людина вже 6 місяців тут? SAAQ роздупляється дуже повільно. Я досі ще не поміняв.
-
Залишається здати практику, теорію вже здав
-
Якщо укр права - здаєте екзамени, теорію і практику
-
А Серідіан?
-
З 1 лютого здається кімната. Район Rosemont не далеко від ботанічного саду. Найближча станція метро Viau, зелена лінія. В квартирі є пральна машина і сушарка. 600 в місяць плюс комунальні раз у 2 місяці. Щоб дізнатися більше деталей пишіть в приват.
-
Підкажіть, будь ласка, чи довго чекати між екзаменом з теорії та практикою?
-
Чи платить податки чи ні, це T4 за кожний рік. В принципі якщо Payslip зроблений через якусь програму(ADP, тощо), то це теж ок, він повинен співпадати сумарно із Т4. А ось на перше питання така ж відповідь як і в Україні. Як в Україні дізнатися чи оформили вас офіційно?
-
Не знаю, в Україні не працював ніколи
-
Обережно їдьте і майте страховку на машину - це важливіше
-
Цікавило замінити українське посвідчення на канадське. Дякую!
-
Доброго вечора . Маю запитаннячко , хтось перевозив стіки для IQOS зі смаком . Скільки можна перевозити з іншої країни в Канаду на одну людину ? Можливо хтось знає ☺️ буду вдячна за відповідь
-
всім привіт. чи здає хто сь житло чи кімнату у Монреалі? дякую
-
зайти у свій кабінет в пенсійному фонді і подивитись чи платяться податки
-
хоч на наступний день знайти треба тільки місце за містом з цим проблеми нема до тижня можливо прийдеться чекати
-
Здам кімнату Côte-des-Neiges 700 доларів в місяць, все включено. З 8 січня. Мебельована двокімнатна квартира. Гарна інфраструктура, ТЦ, метро, автобуси
-
10 пачок як і цигарки
-
de rien
-
Дякую за відповідь
-
і доречі це непогано було б зробити перед подачею на ПР, якщо по стріму треба буде підтверджувати місця роботи, то краще перевірити це до, чим потім мати сюрприз що якоїсь роботи там нема
29 Jan 2023, 07:13
230379/236119
14 minutes ago