Український Монреаль
-
Щось ти лестиш котам😂
-
Гороскоп циганки на 09.01: ♈ Овен - проблеми? ну, нехай стануть у чергу ваших щоденних задач ♉ Телець - з ранку до вечора ви проходите всі етапи відродження ♊ Близнюки - якщо ви впали духом, то тільки щоб полежати і відпочити ♋ Рак - у вас є три настрої: «сплю», «не хочу», «не витримую» ♌ Лев - ви не плануєте майбутнє, бо вам і сьогодення вистачає ♍ Діва - баланс — це коли у вас рівно стільки терпіння, скільки причин його втратити ♎ Терези - ваш внутрішній діалог частіше схожий на сімейний скандал ♏ Скорпіон - все ускладнювати – це не проблема, це стиль життя ♐ Стрілець - у вас є відповіді на всі запитання, окрім того, що робити далі ♑ Козеріжка - ви довіряєте тільки собі, але навіть ця довіра під питанням ♒ Водолій - ви б не проти, щоб усе було нормально, але це якось занадто амбітно ♓ Риби - з вами добре, але краще, коли на безпечній відстані.
-
Срочно нужен бугалтер,сноудон или рядом
-
Уже польська
-
Ахахаххаа
-
Польска стронґ
-
Поєбауо чіє?😅
-
Шоковани?
-
Єстещ в шоку?*
-
Певно що так. Бо відсотки щодня капають. 💧💸
-
суть в тому що при ануітеті за першу половину строку виплачується 75% відстотків, і якщо наступні платежі не перераховуються коли ти платиш вперед, як мене запевнили, то загальний відсоток по закритю позики буде вище ніж відсоток в договорі ;) я можу сам повчити фінансовій грамотності :)
-
Ваша ідеальна кімната чекає Вас 😊 Вітаю всіх. 😊🎄🎄🎄 (для тих хто любить затишок та комфорт) Здається ДЛЯ ДІВЧИНИ окрема велика кімната -17,5м² без меблів , в квартирі 4 1/2 з власним санвузлом !! в якому є пральна машина !!. В будинку є критий басейн з підігрівом ,нова сауна та новий тренажерний зал.👍 Будинок бетонний та дуже теплий. Квартира 91м², дуже тиха- сусідів не чути.👍частково мебльована . До квартири додається гараж та локер. Розташована - Cote Saint-Luc. у Presidential Towers Montreal (H4W1S9) з видом на Мон-Руаяль та собор Святого Джозефа. Умови оренди: • Ціна: 900$/місяць - все включено !!! • Доступ - з будь-якого числа поточного місяця . • Застава: депозит 950 доларів (повертається наприкінці договору). Договір укладено до 31 серпня 2025р. з можливістю продовження. У квартирі: • 2 спальні, 2 ванні кімнати • Великий скляний балкон- 6 м. • Повністю обладнана кухня (холодильник, плита). • Пральна машина. У будинку: - презентабельний вхід з кавовим автоматом в середині та зоною відпочинку - доступ до двоповерхового підземного паркінгу, саун (чоловіча/жіноча), спортзалу та басейну) - 3 нові ліфти. - централізоване опалення та кондиціонування (холод/тепло). - кімната для прання Інфраструктура: • Транспорт: біля будинку автобусна зупинка (маршрути до метро Plamondon, Atwater, Vendôme – близько 10-20 хвилин). Періодичність- кожні 10 хвилин. • Торговий центр - 7 хвилин пішки : супермаркети IGA, Dollarama, Pharmaprix, відділення пошти, Econofitness- спорткомплекс, магазини одягу та сервісні послуги. - Поруч 3 банки - RBC, TD, Scotia - Парк Я Ваша сусідка😊 – українка, професійний масотерапевт. Мій номер для зв'язку: +1514- 294- 69- 68 Якщо відразу не відповім, передзвоню протягом години. 🎄🎄🎄😊