Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 411.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230677
    Так що доказуйте далі шо він поганий. А я буду насолоджуватися ох#+* мужицкім борщем, зробленим мужиком😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230678
    Так хто писав що борщьбез мяса? Хто казав що він не сїсний? Ви хочаб раз пробовали його? Хочаб самі 1 раз зварили правильно, так щоб не срати і не блювати, від нього. Якщо так, то хріна ви кажете, а не пробуєте?? Казати що ви х*# це одне а доказати це інше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230679
    Якщо класти буряк не маринований то він багровий як твої прокладки в кінці місяця. От і вся різниця 😂😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230680
    Незнаю. В мене смачнющій піздец) ні молений, ні буряковий, а звичайний борщ 50% томатної пасти, 50% буряка маринованого в самому собі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230681
    Хтось там писав що він москвльскій бо бачте він не бурий. Так ти буряка туди напизду* більше ніж всього і думай де москальский, а де український. Проблема що в окрасі? Я думаю в тому що люди судять по фото
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230682
    Скинув їм борща. Так мабуть потрібно одного буряка сварити і написати от оцєєє борщ, не то шо вас маскальскій. Так ти буряк і жри)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🐋
    wrote on last edited by
    #230683
    Я на різдво тільки такий і їм , тобто він не смачний може бути???
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230684
    Я готую тільки сам собі. Себе я люблю. Значіть що? Шо я приготую собі капусняк і буду давиця? 😂😂😂😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230685
    Я не тобі брате. А тім о×уе**им умникам шо кажуть, а самі навідь фото свого, не викладуть, то типу. .. ..... без коментарів далі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    #230686
    Вам смачного, у кожної хазайки свій смак, не будемо сперечатися
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230687
    Все залежить від того як ви поставитеся до своєї продукції. Ви можете бути самим кращім шеф поваром, але собі робити яїшнецю хренову, бо бачте, я шо їм готую, і ще собі повинен? (Так якщо, ви не хочте срачку у людей, то ви і ніж перед нарізкой хліба витрите) а нє, так чо ви?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230688
    Ну привіт)))) дякую за те що прочитали, кретекуєте, докажіть що ви краще. Поки я бачу Аліна борща сварила і я. А всі інші тільки в коментарях. Та без проблем я навіть вам рецепт напишу, тільки якщо- руки лапи качки, то це ваші проблеми.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230689
    Розумію, мене бабця теж вчила смажити цибулю, потім додавати моркву, а потім додавати буряк і ще додавати юшки щоб все це кипіло на пательні
    1 Reply Last reply
    0
  • t5282518264T Offline
    t5282518264T Offline
    Ivan Tymchuk
    wrote on last edited by
    #230690
    В них є сайт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5676456372T Offline
    t5676456372T Offline
    Ivan Droniak
    wrote on last edited by
    #230691
    Не обо'в'язково, ти можеш стушкувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t224480551T Offline
    t224480551T Offline
    ⏳Karim Baltazar⌛️
    wrote on last edited by
    #230692
    В резервації
    1 Reply Last reply
    0
  • t5282518264T Offline
    t5282518264T Offline
    Ivan Tymchuk
    wrote on last edited by
    #230693
    Привіт, де в монтреалі купити якісний кальн і табак
    1 Reply Last reply
    0
  • t5676456372T Offline
    t5676456372T Offline
    Ivan Droniak
    wrote on last edited by
    #230694
    Просто мене бабуся навчила кільком секретам Прабабуся
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230695
    Я шо за+++буйюсь вообще 😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    #230696
    Ойой.... так якщо робити засмажку то це ти робиш його жирнішим, я собі зробив п***ий і безтнеї. Це потрібно цибулю до кольору моркви жарити
    1 Reply Last reply
    0

  • Login

  • Don't have an account? Register

  • Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups