Український Монреаль
-
Я на різдво тільки такий і їм , тобто він не смачний може бути???
-
Я готую тільки сам собі. Себе я люблю. Значіть що? Шо я приготую собі капусняк і буду давиця? 😂😂😂😂😂😂
-
Я не тобі брате. А тім о×уе**им умникам шо кажуть, а самі навідь фото свого, не викладуть, то типу. .. ..... без коментарів далі
-
Вам смачного, у кожної хазайки свій смак, не будемо сперечатися
-
Все залежить від того як ви поставитеся до своєї продукції. Ви можете бути самим кращім шеф поваром, але собі робити яїшнецю хренову, бо бачте, я шо їм готую, і ще собі повинен? (Так якщо, ви не хочте срачку у людей, то ви і ніж перед нарізкой хліба витрите) а нє, так чо ви?
-
Ну привіт)))) дякую за те що прочитали, кретекуєте, докажіть що ви краще. Поки я бачу Аліна борща сварила і я. А всі інші тільки в коментарях. Та без проблем я навіть вам рецепт напишу, тільки якщо- руки лапи качки, то це ваші проблеми.
-
Розумію, мене бабця теж вчила смажити цибулю, потім додавати моркву, а потім додавати буряк і ще додавати юшки щоб все це кипіло на пательні
-
В них є сайт?
-
Не обо'в'язково, ти можеш стушкувати
-
В резервації
-
Привіт, де в монтреалі купити якісний кальн і табак
-
Просто мене бабуся навчила кільком секретам Прабабуся
-
Я шо за+++буйюсь вообще 😂😂😂
-
Ойой.... так якщо робити засмажку то це ти робиш його жирнішим, я собі зробив п***ий і безтнеї. Це потрібно цибулю до кольору моркви жарити
-
Ну так я памятаю на минулій неділі. Я може і злопамятний але мені часу на всіх відповісти не вистачає))))
-
Навчити тебе робити засмажку аби борщ був борщем а не як щі?
-
🤣🤣🤣🤣🤣
-
Чи я по фоткам кажу шо він не сїсний
-
Я сам собі готую 10 років борща. Як ти думаєш я умію?))))
-
Є така фігня. Поки сам не спробуєш не дізнаєшся
29 Jan 2023, 07:13
230692/236406
about an hour ago