Український Монреаль
-
В мене щось не вийшло останній раз поповнити BiP Out. Бо теж був тарифний, який я не поповнював довгий час
-
Я не знаю, скільки зараз коштує мій тарифний план, його кілька років уже не поповнюю. Окремо за BIP я нічого не доплачую, замовляю безкоштовні хвилини або дзвоню по 2 грн. за хвилину. Така вартість хвилини в моєму тарифному плані, якщо його не поповнювати для безліміту. Я не дзвоню так часто, щоб поповнювати щомісяця тарифний план на повну суму.
-
Привіт, чи треба для курсів французької мати study permit?
-
В мене її і не було. Активували в Україні, а я тут аппку по суперпаролю вживав
-
Доброго дня! Чи працював або зараз працює в Тім Хортонс? Як ваші враження від роботи? Я чула багато від кого що то не дуже добре місця для роботи.🤔 Можливо хтось знає де потрібні працівники дуже потрібно 🙏
-
🇺🇦 Шановні українці, запрошуємо вас взяти участь у нашому онлайн-семінарі, де ми поділимося новою інформацією щодо оновлень у системі RAMQ. 🕔 Ми обговоримо важливі зміни, які впливають на доступ до медичних послуг. 🔔 Не пропустіть нагоди отримати актуальну інформацію та поставити свої запитання. Експерт цього вебінару: Гузалія Пелих, агент з прийому CSAI 🚀 Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/le-renouvellement-de-la-ramq-tickets-1141042612169?aff=oddtdtcreator
-
Передам в оренду 1 Бедрум Квартиру (Частково мебльована) 1300$ 6280 Decarie, H3X 2K1 - 7 хвилин від метро Plamondon Прекрасні апартаменти з чудовим видом на Ораторій з останнього поверху! Це виняткове розташування пропонує доступ до громадського транспорту, безліч сусідніх ресторанів, кафе, магазинів, аптек, продуктових магазинів, салонів, парків та багато іншого. - Холодильник і плита включені - Частково мебльована (за домовленістю) - Гаряча вода включена - Пральня в будівлі - Балкон - Верхній поверх ($) Доступна крита автостоянка Дата заселення: обговорюється За додатковими питаннями звертайтеся в особисті повідомлення.
-
Привіт, хтось буде скоро їхати в Україну і в скорому часі обратно в Монреаль?