Український Монреаль
-
Всім привіт! Є питання стосовно активації work permit Якщо я вже заїхав у Канаду по візі візітера але не активував work permit під час паспортного контролю з офіцером то як це можна зробити тепер у місті? Може хтось знає? Чи потрібно заново виїхати і заїхати в Канаду і показати його при бесіді з офіцером? Дякую!
-
ну 20-30 хвилин їздити шукати за 5 баксів година або 20-25 баксів типу на добу у підземні ще не попадав вони рідко є не спасає від шукання й номерок району
-
Шо прям жесть з паркінгом?
-
Мені на пошту приходив лист який потрібно показати офіцеру щоб отримати ворк перміт
-
В якому сенсі активація?
-
Ні, це лист який приходив на пошту коли я ще отримував візу по cuaet. І він ще дійсний для активації, як там написано на документі
-
У вас на руках є ворк перміт?
-
Хтось летів в Україну з паспортом, якому менше 6 місяців і повертався назад. Не було проблем?
-
Здається кімната метро Du College 725 за місяць. До метро 3 хв
-
Десь тут шукайте лінк відповідно до своєї ситуації www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Здається на сайті irrc
-
А де це робити?
-
Подавати онлайн заяву
-
Раніше можна було прикинутися дурнем і поїхати до аеропорту, там показати лист і паспорт і давали перміт.
-
Я не розумію навіщо Bip out. Там що зараз є якісь тарифи без хвилин на які його можна покласти? А якщо є тариф, то чому не витрачати хвилини у ньому? Чи дуже багато вихідних дзвінків?
-
Ти диви. Рамкью листа прислали. "У відповідь на ваш запит про продовження ми підтверджуємо, що Ви маєте право на покриття до <дати закінчення нового перміту>. Картку надішлемо наступною кобилою. Не хворійте. Цьомаємо. Завжди ваша, Ізабелла Фурньє".
-
Зараз не зрозумів. Бо в мене лише аппка BiP без сімки. Навіть переставити не можу на інший телефон
-
А Мій Лайфсел який тариф показує?
-
Усюди є акційні товари.
-
Там завжди гарний вибір, багато чого з Європи є, тому й ціни дорожче ніж у місцевих лоукостів, але з іншого боку м'ясо там не є дорожче ніж у махі
29 Jan 2023, 07:13
231304/236447
32 minutes ago