Український Монреаль
-
Знайдіть товінг фі хемпстеду під час сноу ремувала
-
мені безкоштовно за вугол затягнули :)
-
Моїм зайшла Альона Альона, канадці були в шоці
-
Світлано, можу порекомендувати адвокатку яка займалась моїм розлученням дистанційно. Приємна у спілкуванні, професійна і не за всі гроші світу. Скину сюди посилання на Телеграм. Якщо потрібен телефон, то пишіть в особисті і я надішлю вам. @alla_advocate
-
В всіх інших групах забанили вже, бо люди писали йому а він кидав на гроші
-
Бо ніби бачу пости є в нього, не геть пустий профіль
-
Можете розказати, що конкретно з ним не так?
-
Це мабуть якщо чоловік позивається до жінки, яка є резидентом Канади. Тому що в мене все Ок. Але мені адвокатка робила апостиль в Україні. Але я стверджувати не буду. Це особисто мій досвід.
-
Між іншим, нагадаю всім що розлучення з інших країн не в усіх випадках тут визнаються якщо одна з сторін на момент розлучення була фактичним резидентом Канади
-
Пон Забанила
-
Квебек
-
В Квебеці чи Монреале?
-
Привіт Продам крем la sultane de Saba , замовляла в Італії , не сподобався запах , не користувалась ним один раз помазала руки , вийшов з доставкою 65$ , продам за 55$
-
Давно искали выгодный стейкинг-TON? 💼 Проект в который инвестировали более 70000 людей😱 Лучший процент стейкинга в сети TON Не упусти свой шанс ❗️❗️ Бесплатные 30$ здесь- t.me/tonhuntexbot/app?startapp=7021935229
-
Доброго вечора,чи можливо закрити рахунок у банку rbc та сім карту файдо онлайн?якщо вже виїхав з Канади
-
Добрий вечір! Хто сьогодні о 15-16.00 був присутній на вебінари, присвяченому питанням оновленню картки медичного страхування Ramq? Розкажіть, будь ласка, шо там було.
-
Desjardins банк закривається через додаток банку. Треба написати їм повідомлення. Це так в банку сказали. Спробуйте за цією схемою
-
Ось відео репортажу про нас в сьогоднішніх вечірніх новинах CBC
-
По дзвінку можна
-
Вітаю Підкажіть, будь ласка, контакти хорошого механіка в Longueuil/St-Hubert/Brossard Дякую
29 Jan 2023, 07:13
231388/236427
about an hour ago