Український Монреаль
-
Так це ж борщ
-
Добрий ранок усім, в мене питання, пов'язане з поданням податкової декларації. Я в кінці січня їду з країни і буду це питання закривати через океан 😁. Поки я тут, мені треба якось зв'язатися зі своїми роботодавцями і взяти або залишити у них свої данні? Дякую всім за відгук
-
Так
-
Ви вирішили з Канадою покінчити?
-
Поговори з ними , щоб вони дали тобі форму для податкової до кінця січня. Якщо треба, приїду до тебе - зробимо податкову разом
-
Перша декларація приходить в паперовому вигляді, правильно мені сказали?
-
І ще: з МІФІ треба брати данні для заповнення податкової декларації?
-
Так, відправити треба листом Квебек. Роздрукуємо що вийде і відправимо . Так, міфі має дати також якусь бумажку 🙈, у мене не було минулого року ще.
-
Дякую, пішла збирати інформацію. Ще один канадський квест 😁. Всім гарного дня 🥰
-
‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Онлайн-промоутер в новый ресторан Заработок от 900 $/месяц, ежедневные выплаты, система премий и карьерного роста 🔫 Ты нужен нам, если 🔫ты старше 16+ лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — @easyprimejob
-
Поїду робити декларацію з вами. Одна голова добре, а три краще!
-
Ти там дарма не починай бігати. Спочатку продзвони усіх…
-
Куди ти поїдеш? 😱
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка чи можна зараз подовжувати візу на підставі нового ворк перміту чи призупинили зараз цей процес для українців теж?
-
Ну і я тоді поїду, всі разом будемо робити декларацію))).
-
Не питання, просто памʼятай що я не бухгалтер 😂. За себе я несу відповідальність сама, Іра їде і це її перша декларація, то їй не критично супер , а тобі тут ще жити 😂😂😂🙈🙈🙈
-
Я за компанію. А свою декларацію я роблю у бухгалтера в Лонгьой
-
Я не бігаю, поки всім пишу. Як це не допоможе, тоді буду особисто йти. А для них це не найкращий варіант 🤣🤣🤣
-
Печінка може не витримати 😁😁😁🤣🤣🤣
-
Ок, скажу як є. Одна печінка добре, а три краще 🤣🤣🤣🤣
29 Jan 2023, 07:13
231509/236120
25 minutes ago