Український Монреаль
-
За онлайн її і не було якщо з власноі ініціативи
-
хз але технічно вони можуть розглядати це як порушення потім бо тут є людина яку заставили повертати стипендію виплачену помилково роки півтора чи 2 тому
-
це може бути косяк секретаріату якщо вони не подали це наприклад
-
🎸УРОКИ ГИТАРЫ ОНЛАЙН 🎸 -До сих пор планируешь научиться играть на гитаре? ⚡️Не планируй!ЗАПИСЫВАЙСЯ УЖЕ СЕГОДНЯ!⚡️ Хочешь удивлять своей игрой в компании -Уметь подбирать мелодии на слух -Без воды ,и долгого разбора,по вашему запросу -Основы фингерстайл,игра любимых песен,по акордах , нотах или табулатурах Научим играть на: ✅Классической гитары ✅Акустической гитаре ✅ Укулеле ✅ Электрической гитаре ✅ Басс гитаре ⚡️Изучение нот не обязательно ⚡️Наличие инструмента обязательно! ⚡️Помагаем с выбором инструмента БЕСПЛАТНО 🆓 Всё вопросы к :@voice_studio_sing
-
Дорого?
-
Взагалі ні. Верхній сегмент ринку але не дорого. Для отрамонту так точно
-
Перша в Канаді?
-
Можуть запропонувати secured credit card. Треба буде внести 1000 або 2000 на депозит і вам на цю суму відкриють кредитку щоб ви змогли прокачати кредитну історію. Щодо поручителя не знаю як це працює
-
1625 дол / міс (ліз від компанії)
-
Це напевно посилання на онлайн курс який можливий тільки якщо вже є середній рівень. У мене зараз до нього є доступ, за нього стипендії нема. Там можна вибирать варіант з тьютором і можна самостійне опрацювання. Якщо заповнювать заявку на звичайні курси зі стипендією але дадуть варіант онлайн, то це ті самі курси що офлайн по 6 год в день з вчителем, я вчилася півроку і отримувала стипендію, як і всі в групі