Український Монреаль
-
Перша в Канаді?
-
Можуть запропонувати secured credit card. Треба буде внести 1000 або 2000 на депозит і вам на цю суму відкриють кредитку щоб ви змогли прокачати кредитну історію. Щодо поручителя не знаю як це працює
-
1625 дол / міс (ліз від компанії)
-
Це напевно посилання на онлайн курс який можливий тільки якщо вже є середній рівень. У мене зараз до нього є доступ, за нього стипендії нема. Там можна вибирать варіант з тьютором і можна самостійне опрацювання. Якщо заповнювать заявку на звичайні курси зі стипендією але дадуть варіант онлайн, то це ті самі курси що офлайн по 6 год в день з вчителем, я вчилася півроку і отримувала стипендію, як і всі в групі
-
Не міфі дали
-
Так але тут кейс в тому що людина сама перевелась з денних на онлайн.
-
Переводили в будь якому випадку Міфі. Перевели в групу яка навчається онлайн зі стипендією, у них є такий варіант. В моїй групі українець перевівся з офлайн на онлайн, не підійшло і перевівся назад офлайн. Це було за його ініціативи і , звичайно, під час цих переводів теж нараховувалася стипендія
-
Все включено.Доступна з березня.Велика квартира-студія в одному із найпрестижніших районів Монреалю. У вартість оренди входить: Холодильник, плита, пральна машина/сушарка, а також опалення, гаряча вода та електрика. У кухні та туалеті стільниці з граніту, вбиральня, тверда деревина та кераміка. Ця квартира підійде для аспіранта чи молодої пари професіоналів. У пішій доступності від метро Namur, автобусів (161, 129, 17, 166), торгового центру Decarie, 2 великих громадських парків, популярного тренажерного залу, медичного центру, аптеки, продуктових магазинів. Політика заборони куріння (канабіс або тютюну). *Необхідно заповнити заяву та надати стандартні підтверджуючі документи для подання заяви.* Мінімальний термін 1 рік Зв'яжіться з нами за номером 514 4675675 для отримання інформації
-
Але там меблі, всі діла
-
Такi ж цiни,якщо не дорожче у Olympic Village бiля Олiмпiйського стадioну(blvd Viau) За мipками того району дiйсно дорого
-
Типу знакова будівля в місті, surcharge
-
A good setup for a horror movie