Український Монреаль
-
Я почула сьогодні інформацію, що , ніби то в правилах Міфі є таке: тільки двічі можна повторно пройти один і той же рівень, якщо, якщо підеш втретє - то перестають платити.Це почула від української консультанки.Чи хтось чув таку інформацію?
-
О, тоді я не розумію.... Дитина моя повторила самий перший рівень 3 рази, тим паче коли закінчився 2 повтор- іспити склала добре, але за порадою вчителя всі українки залишилися ще раз, сказали можна, бо наступні рівні будуть складні, треба добре закріпити знання.Ми й залишилися.Невже це могло бути причиною зняття стипендії....?
-
В це вже й не віриться, але я це так теж не залишу.
-
Директор сама відсилає данні, що дитина є, що вона вчиться в них,..... А вони їй нічого не відповідають, ми раз за разом бігаємо до директора в кабінет
-
Дивно , але навіть в особистому кабінеті не приходило запрошення на наступний курс3-4рівня, а дитина тим часом як навчалася так і навчається, в школі про ситуацію нічого не знають чому так
-
Так і нам в школі сказали, що скільки не залишайтеся на повторне - як виплатять 1900 годин вивчення - тоді тільки знімуть виплату.
-
Дякую, взаємно, удачі 🙏
-
Дякую за підтримку 🫶
-
Добрий день.Скажiть будь ласка ,хто останнiм часом приїхав по вiзi cuate?Якi умови зараз ?
-
‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Онлайн-промоутер в новый ресторан Заработок от 9OO$ в месяц, ежедневные выплаты, система премий и карьерного роста 🔫 Ты нужен нам, если 🔫ты старше 16+ лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — @easyprimejob
-
Гороскоп циганки на 17.01: ♈ Овен - накопичена втома - це ваш найнадійніший актив ♉ Телець - ви не боїтеся складних шляхів, бо рідко виходите на вулицю ♊ Близнюки - ви завжди можете підтримати розмову, навіть якщо це монолог ♋ Рак - краще бути асоціальним, ніж оточеним людьми, які пишуть голосові повідомлення ♌ Лев - головне - нічого не обіцяти ні собі, ні іншим ♍ Діва - ви завжди відкриті до нового, поки це нове не почне псувати нерви ♎ Терези - ви могли б бути терплячими, якби це не було так довго... ♏ Скорпіон - відповідальність - це коли забули, але все одно придумали виправдання ♐ Стрілець - ви мрієте про відпочинок, але й там будете працювати ♑ Козеріжка - рішення ви приймаєте довго, а от про них шкодуєте швидко ♒ Водолій - щастя - це не тоді, коли вас розуміють, а коли вас не чіпають ♓ Риби - ваше життя - це постійна черга оновлень, але ви завжди натискаєте «нагадати пізніше».
-
Набираю команду для работы с криптовалютой, абузами Моя цель стать лидером на рынке и создать команду с разными направлениями На данный момент могу предложить тему ресейла зарубежных платёжек (серая перепродажа): -Доход: 40-120$ в сутки Писать сюда - tg: AllucardShalfey
-
Я подався в листопаді мені прийшло продовження. Кажуть що шанси великі, треба почекати. В Канаді свій алгоритм роботи, плюс були свята вони відпочивали. Думаю все буде добре. 🇺🇦👍
-
Хочешь хорошо зарабатывать пиши мне расскажу подробно