Український Монреаль
-
Нічого майже,лише можливість тут залишитися, зп не збільшиться, медичні послуги не покращаться тощо
-
Дякую за відповідь)
-
саме кумедне в цьому що чомусь шукають князя :) а їх, нема, статистично мала величина, закінчились а не з князями ми не вміємо :)
-
І що вам цей безвіз дасть? Подорож навколо світу?
-
Бо зараз - я не людина. Я емігрант. (Кажу виключно про себе, дякую)
-
Можливо це мої вологі фантазії - але з ПР/паспортом - я певно буду себе відчувати спокійніше та розуміти що є земля під ногами, не знаю як пояснити
-
Розумію добре це відчуття. Мені навіть снилося що повертаюсь додому в 🇺🇦 і прокидався від думки "Як повернутися сюди?" Але якщо країна "не заходить", то може не треба цих страждань заради PR?
-
Був кілька разів сон Як я заходжу вдома на кухню і бачу маму - і питаю її « а що ж я наробила? Як я назад поїду?» і починаю ревіти і прокидаюсь. Тому… я не потрібна у жодній країні бо справа тут не у країні чи її розташовані а в тому як ми це переносимо і переживаємо
-
*вітаємо у колисці казацтва України* Тому «Я повсюди іноземець і повсюди я свій»
-
Не зрозумів. Це де і про що?
-
Мое місто - куди повертатись не є безпечно
-
Вітаю громадо , чи знаєте якихось еміграційних агентів? Якщо так чи б могли поділитись контактом )
-
Дашуня, сьогоді в Києві метро Лукʼянівка розтрощило, а це лише 1 зупинка від Золотих Воріт!!! Серце крається, за край, за людей, за дітей. Але це неодмінно закінчиться, минеться, відбудується, скільки Київ руйнували від Хана Батия до НКВД, відродили же ж. Мусимо бути сильні і вдячні за те що маємо мирне небо над головою, їжу, руки, ноги і т.д кожен має за що подякувати. Ти не марнуй здоровʼя з цими статусами, займи себе чимось тимчасово, бажано чимось новим, все буде добре.
-
Це просто жах....чому світ мовчки спостерігає
-
Присоединяйся к нашей команде и начинай зарабатывать, пиши за подробной информацией
-
Вакансия: call-менеджер (ватсап) Удаленно. Необходимо совершать звонки по теплой базе и предлагать вакансии. Оплата от 500 usd / мес. Требования: Девушка от 25 лет. Только Украина Владение русским без акцента. Ноутбук / PC где будет установлен WhatsApp + работающий микрофон @Juliawbpro
-
‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Онлайн-промоутер в новый ресторан Заработок от 900 $/месяц, ежедневные выплаты, система премий и карьерного роста 🔫 Ты нужен нам, если 🔫ты старше 16+ лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — @easyprimejob
-
Так само майже 100 рокiв тому спостерiгали за концтаборами в Нiмеччинi
-
Нiби це в перший раз таке Особисто я вже давно до цього звик
-
Вакансия: call-менеджер (ватсап) Удаленно. Необходимо совершать звонки по теплой базе и предлагать вакансии. Оплата от 500 usd / мес. Требования: Девушка от 25 лет. Только Украина Владение русским без акцента. Ноутбук / PC где будет установлен WhatsApp + работающий микрофон @Juliawbpro
29 Jan 2023, 07:13
231874/237071
32 minutes ago