Український Монреаль
-
Дякую за відповідь)
-
І що вам цей безвіз дасть? Подорож навколо світу?
-
Розумію добре це відчуття. Мені навіть снилося що повертаюсь додому в 🇺🇦 і прокидався від думки "Як повернутися сюди?" Але якщо країна "не заходить", то може не треба цих страждань заради PR?
-
Був кілька разів сон Як я заходжу вдома на кухню і бачу маму - і питаю її « а що ж я наробила? Як я назад поїду?» і починаю ревіти і прокидаюсь. Тому… я не потрібна у жодній країні бо справа тут не у країні чи її розташовані а в тому як ми це переносимо і переживаємо
-
Не зрозумів. Це де і про що?
-
Дашуня, сьогоді в Києві метро Лукʼянівка розтрощило, а це лише 1 зупинка від Золотих Воріт!!! Серце крається, за край, за людей, за дітей. Але це неодмінно закінчиться, минеться, відбудується, скільки Київ руйнували від Хана Батия до НКВД, відродили же ж. Мусимо бути сильні і вдячні за те що маємо мирне небо над головою, їжу, руки, ноги і т.д кожен має за що подякувати. Ти не марнуй здоровʼя з цими статусами, займи себе чимось тимчасово, бажано чимось новим, все буде добре.
-
Присоединяйся к нашей команде и начинай зарабатывать, пиши за подробной информацией
-
Вакансия: call-менеджер (ватсап) Удаленно. Необходимо совершать звонки по теплой базе и предлагать вакансии. Оплата от 500 usd / мес. Требования: Девушка от 25 лет. Только Украина Владение русским без акцента. Ноутбук / PC где будет установлен WhatsApp + работающий микрофон @Juliawbpro
-
‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Онлайн-промоутер в новый ресторан Заработок от 900 $/месяц, ежедневные выплаты, система премий и карьерного роста 🔫 Ты нужен нам, если 🔫ты старше 16+ лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — @easyprimejob
-
Так само майже 100 рокiв тому спостерiгали за концтаборами в Нiмеччинi
-
Нiби це в перший раз таке Особисто я вже давно до цього звик
-
Вакансия: call-менеджер (ватсап) Удаленно. Необходимо совершать звонки по теплой базе и предлагать вакансии. Оплата от 500 usd / мес. Требования: Девушка от 25 лет. Только Украина Владение русским без акцента. Ноутбук / PC где будет установлен WhatsApp + работающий микрофон @Juliawbpro