Український Монреаль
-
Зʼявиться варіант місця проживання, крім України, де можна жити і не турбуватись за візу
-
Взагалі не дуже. Треба філити комплейн в такій ситуації
-
Привіт, можливо хтось може допомогти. Бо на жаль інформації на порталі IRCC не знайшов. У мене open work permit CUAET, також планував подаватись в березні на новий. Проте цього року я вступаю на магістратуру, це ~1,5 роки. Мені треба отримати study permit як international student, проте я не зовсім розумію, чи можу я мати одночасно два діючих перміти? Бо магістратура менше за часом ніж термін дії open work permit. Завчасно дякую за приділи час
-
Класний мультик на великому екрані в @Kryivka на Боб'єн вже за три години. Приходьте і якісно проведіть ваш сімейний час в приємному колі!✨️✨️ facebook.com/events/s/%D1%81%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D1%8F%D0%B4-%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%84%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BC%D1%83-/1815221239249060/
-
‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Онлайн-промоутер в новый ресторан Заработок от 900 $/месяц, ежедневные выплаты, система премий и карьерного роста 🔫 Ты нужен нам, если 🔫ты старше 16+ лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — @easyprimejob
-
Доброго дня шановна група. Порадьте будь ласка хорошого бухгалтера для подачі податкової декларації
-
З 1 лютого здається кімната. Район Rosemont не далеко від ботанічного саду. Найближча станція метро Viau, зелена лінія. В квартирі є пральна машина і сушарка. 600 в місяць плюс комунальні раз у 2 місяці. Щоб дізнатися більше деталей пишіть в приват.
-
Вакансия: call-менеджер (ватсап) Удаленно. Необходимо совершать звонки по теплой базе и предлагать вакансии. Оплата от 500 usd / мес. Требования: Девушка от 25 лет. Только Украина Владение русским без акцента. Ноутбук / PC где будет установлен WhatsApp + работающий микрофон @Juliawbpro
-
Вуйко?
-
Хороший бухгалтер - це той що підкаже ДО того як буде вносити цифри в декларацію
-
Хороший бухгалтер має не просто внести цифри в форму. Від якості роботи бухгалтера залежить сума повернення. Я запиталася про контакти а не про те куди мають вноситися цифри, я знаю куди їх вносять і скільки часу займає. Якщо у вас немає контакту досвідченого і толкового бухгалтера то пройдіть мимо будь ласка. Здається я зробила велику помилку написавши в цю групу. Я бачу що наші люди будуть писати всяку фігню но не по суті на питання і прохання.
-
Вітаю, назад буду повний, не беру нікого
-
Саме так. Бухгалтера який якісно зробить свою роботу