Український Монреаль
-
Це не відоси, а якась повна маячня. Особливо той, що перший вискочив youtu.be/si8__86mBec?si=CVgYAg_rz1F2Rred Більшість інформації вірна, але ж видно що видос він записав тільки для своєї рефералки. Ну а то, що Ви втрачаєте півдолара на кожній декларації то мабуть правда 😄
-
Добрий вечір. Можливо в когось було таке, дитина 10 років другий день піднімається температура, збиваємо і вона потім знову. Ніяких симптомів більше немає. В лікарні як завжди сказали тільки купити від температури ліки і все. Просто хотіла запитати, може у когось було щось подібне і що можна купити з ліків
-
В випадку температури по черзі ацетомінофен(парацетамол) і ібупрофєн відповідно до віку/ваги.
-
Це базове в усіх аптеках
-
Я місяць тому захворіла і одна знайома бабуся з церкви сказала що це «кашлюк», перелічила симптоми температура, горло, нежить, кашель, зʼявляється миттєво в зникає миттєво, а за тиждень повторюється. Я не повірила, забула, спокійно лікувалась всім чим могла, але ось все як вона описала так і було і тричі поверталось за місяць. Найтупіше що до мого лікаря звернутись неможливо, бо черга три тижні, а в лікарню якби і нема з чим йти. Для горла мала хлорофіліпт масляний з України, а температура не дуже висока була щоб збивати. Тест я робила, це не ковід. Лікарня зазвичай виписує від усіх недугів ібупрофен чи адвіл або два разом.
-
Хлорофіліпт це недоказова медицина(( Краще полоскати Тантум Верде або будь-що з діючою речовиною - бензидамин. Воно знеболоює або знеболююче жахнути при сильному болю в горлі, льодяники ще. Тут багато на будь-який смак.
-
Все що потрібно це зняти біль і зволожити горло. Пити рідину і чекати)
-
Це не ангіна.
-
Є ще власний імунітет😂
-
Ангіну лікує тільки антибіотик))