Український Монреаль
-
Хрінь повна. Гляньте статистику середнього доходу домогосподарства. А потім вирахуйте скільки лишиться..
-
Ідіть в Гугл. Забивайте Монреаль Варшава, або Монреаль Прага авіаквитки. І ваші дати. І дивіться у вкладці авіаквитки. Він зазвичай найкращі варіанти дає. Потім ідете на сайт тої авіакомпанії яка там написана і купляєте. Я їздила один раз на Краків, інший на Варшаву. Один раз пересадка була в Цюріху, і Франкфурт, інший в Мюнхені і у Відні. Але рекомендую дивитися пересадку не менше 2 годин, краще трохи більше. Бо часто треба до іншого термінала їхати потягом. Або бігти довго)) або літак запізниться.
-
я летіла цим рейсом , але в мене було 2 години пересадки або 2:15, я майже встигла, не дивлячись на те що я була одна і без багажу, я бігла і штовхалася крізь чергу на трансфер щоб встигти саме на мій маршрут також багато в літаку було вільних місць, 100% хтось не встиг з тих людей. затримку літака зробили лише на 10 хвилин, це був треш
-
Типу драгзи на податках і тд.
-
Друзі хто має відношення і ще не підписав приєднуйтесь
-
Тут дорогі права і купа непрямих зборів.
-
Ага скажить це стат канаді. Вони здивуються. Враховуючі що вони як раз рандомно вибирають хати хто має півроку заповнювати опроси. І це зобовʼязання тут якщо що.
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, чи потрібно десь оновлювати інформацію після отримання нового подовженого work permit? SİN, водійське посвідчення, францизація, банк?
-
У ньюфаундленда навіть на 300 баксів після таксів менше
-
Поганий дуже варіант. 1,5 пересадка, я б навіть для Німеччини не ризикнула менше 2-2,5 годин. А для шарль де голь це взагалі нічого. В них по стандартам якщо ви наприклад з твариною в холді ідете то вони вам не продадуть квиток на тварину якщо пересадка менше 4,5 годин. Я спілкувалася з операторами, вони кажуть якщо менше 4,5 один пересадка, ми можемо не встигнути перекинути багаж з літака на літак. Тому для Парижу набагато більше треба дивитися.
-
Окей а де симетрична штука для ізраїльтян?
-
Думаю, він обере собі але згодна, що може вистачити, а може - ні. Ми встигли але черги і аеропорт великий.😫
-
Мені Цюрих сподобався. Теж їхали електричкою але 5 хвилин. І взагалі аеропорт зручний. У Відні теж гарний але там міні автобус підвозить. Чекати треба. А другий раз я у Відні сідала (не трансфер) то я бігла до свого терміналу 25 хвилин. Так я реально бігла)))) Лісабон не сподобався. Там немає розеток зовсім))