Український Монреаль
-
У ньюфаундленда навіть на 300 баксів після таксів менше
-
Поганий дуже варіант. 1,5 пересадка, я б навіть для Німеччини не ризикнула менше 2-2,5 годин. А для шарль де голь це взагалі нічого. В них по стандартам якщо ви наприклад з твариною в холді ідете то вони вам не продадуть квиток на тварину якщо пересадка менше 4,5 годин. Я спілкувалася з операторами, вони кажуть якщо менше 4,5 один пересадка, ми можемо не встигнути перекинути багаж з літака на літак. Тому для Парижу набагато більше треба дивитися.
-
Окей а де симетрична штука для ізраїльтян?
-
Думаю, він обере собі але згодна, що може вистачити, а може - ні. Ми встигли але черги і аеропорт великий.😫
-
Мені Цюрих сподобався. Теж їхали електричкою але 5 хвилин. І взагалі аеропорт зручний. У Відні теж гарний але там міні автобус підвозить. Чекати треба. А другий раз я у Відні сідала (не трансфер) то я бігла до свого терміналу 25 хвилин. Так я реально бігла)))) Лісабон не сподобався. Там немає розеток зовсім))
-
Я чекила. Немає сенсу. До Торонто треба теж або долетіти або доїхати. Так можна взяти з пересадкою з Монреаля. Теж саме, вид збоку)) І завжди, летіти з пересадкою, тобто єдиним квитком виходить дешевше ніж брати два окремих. (Крім випадків коли ви без багажу і по Європі копійчаними лоукостами)
-
Я летіла в листопаді з аустріан за 1190 Монреаль Варшава. Вираховувала прямим, виходило теж приблизно 1100. Але треба було якось добиратися до Торонто, та з багажем. І по факту виходило дорожче.(( То треба все рахувати, гратися з датами. Буває що прямим вигідніше а буває що і ні.(