Український Монреаль
-
Окей а де симетрична штука для ізраїльтян?
-
Думаю, він обере собі але згодна, що може вистачити, а може - ні. Ми встигли але черги і аеропорт великий.😫
-
я рекомендую літак монреаль-варшава з пересадкою у амстердамі 2 години на пересадку, а по факту я пройшла за пів години, і ще відпочивала
-
Торонто Варшава прямий
-
Мені Цюрих сподобався. Теж їхали електричкою але 5 хвилин. І взагалі аеропорт зручний. У Відні теж гарний але там міні автобус підвозить. Чекати треба. А другий раз я у Відні сідала (не трансфер) то я бігла до свого терміналу 25 хвилин. Так я реально бігла)))) Лісабон не сподобався. Там немає розеток зовсім))
-
22 березня
-
Це на який місяць?
-
Десь 1100 в обидва боки з багажем
-
А скільки коштує прямий? І в якому місяці? Ви туди назад берете? Чи тільки туди?
-
До Торонто 70 баксів автобус. Ну і ще потім до аеропорту добратись. Я буду машиною дружину везти
-
Я чекила. Немає сенсу. До Торонто треба теж або долетіти або доїхати. Так можна взяти з пересадкою з Монреаля. Теж саме, вид збоку)) І завжди, летіти з пересадкою, тобто єдиним квитком виходить дешевше ніж брати два окремих. (Крім випадків коли ви без багажу і по Європі копійчаними лоукостами)
-
Я летіла в листопаді з аустріан за 1190 Монреаль Варшава. Вираховувала прямим, виходило теж приблизно 1100. Але треба було якось добиратися до Торонто, та з багажем. І по факту виходило дорожче.(( То треба все рахувати, гратися з датами. Буває що прямим вигідніше а буває що і ні.(
-
Завжди купую в обидва кінці. Ви можете назад за рік взяти і злітати в гості за рік.
-
Вони зазвичай дорожче ніж інші авіалінії. Ну і якщо вже пересадка то яка різниця де?)) Але знову ж, треба все перевіряти. Знаю що іноді люди купляють квитки в обидві сторони хоча треба в одну бо так дешевше)
-
Є рейси польської авіакомпанії LOT з Варшави в Монреаль з пересадкою в Торонто.
-
Можете ще British airlines дивитися, гарні ціни пропонують і сервіс навіть кращий як Swiss
-
Вони всі плюс мінус однакові. А Лот по 500 на лютий в обидва кінці
-
Свісс шикарні. Кращі ніж ейр канада))) люфти теж кращі ніж ейр Канада)) але може мені не повезло з ейр канадою.
-
І вони ті гроші відправлять хамасу на ракети, а самі будуть на соц допомозі сидіти
-
Ось раунд.
29 Jan 2023, 07:13
232060/238259
about 4 hours ago